Sidan innehåller annonslänkar
Anders Petter

Stenfors Stekpanna Kolstål 28 cm

Kontrollera pris

Köp nu

Stekpanna ur serien Stenfors från Anders Petter. Den här stekpannan är tillverkad av kolstål – ett perfekt val för dig som inte vill använda belagda stekkärl. Kolstål är ett material som klarar extremt höga temperaturer; tänk dock på att hetta upp pannan långsamt så att pannan inte slår sig. Ytan på pannan kommer med tiden att ge en naturlig non-stickyta. För bästa resultat, stek alltid med smör eller olja i pannan. Ha även tålamod vid matlagningen. När du steker i en kolstålspanna blir stekytan fantastisk, bara du låter råvarorna släppa från ytan ordentligt innan du vänder på dem. Innan pannan blir ordentligt instekt kan du med fördel använda lite extra matfett, då släpper råvarorna lättare från pannan. Stekpannan fungerar på alla värmekällor och du kan använda alla typer av redskap, även metallredskap. Steka in din kolstålspanna Första gången som pannan steks in bör steg 2-3 upprepas två till fyra gånger för bästa resultat. 1. Pannan ska alltid vara rengjord innan den steks in, rengör därför pannan ordentligt med hett vatten. 2. Torka pannan och häll i lite vegetabilisk matolja, täck stekytan på pannan. Värm på medelvärme i cirka fem minuter eller tills pannan börjar ryka. 3. Låt svalna och torka sedan ur överskottet av oljan.


Beställ Stenfors Stekpanna Kolstål 28 cm på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Stenfors Stekpanna Kolstål 28 cm inom kategorin Stekpannor.

Läs mer...
Kategori: Stekpannor
Artikelnummer: 110772
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Inbyggda diskmaskiner

Inbyggda diskmaskiner från Bauknecht

Se alla produkter
Brödkorgar

Brödkorgar från Blomus

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Kosttillskott

Kosttillskott är livsmedel med syfte att komplettera den vanliga maten och kan innehålla exempelvis vitaminer, mineraler, fetter, proteiner och kolhydrater. Kosttillskott bör endast användas vid bristande intag av särskilda näringsämnen. Kosttillskott är vanligt bland idrottare och tyngdlyftare då behovet av vissa mineraler och protein ökar. Det bör endast innehålla ämnen som finns i kost för att kunna tituleras kosttillskott. När det gäller kosttillskott i form av multivitamintabletter är det inte fastställt huruvida de har någon verkan eller effekt på en välnärd individ som i övrigt äter en balanserad och varierad kost. Vissa studier antyder att de har en svag positivt effekt, andra studier visar att de inte har någon effekt över huvud taget, medan andra studier visar på en skadlig effekt.[källa behövs]På senare tid[när?] har begreppet i folkmun breddats till att även inbegripa mer eller mindre avancerade preparat framställda på syntetiskt väg. Huruvida dessa är kosttillskott eller inte är en tolkningsfråga.