Sidan innehåller annonslänkar

OnePan - Stekpanna 30 cm Mörkgrå

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

OnePan 30 är den senaste tillskottet till OnePans sortiment av cirkulära nonstick-stekpannor.Här presenteras världens första cirkulära stekpanna en exklusiv produkt av hög kvalitet som lämpar sig lika väl för användning hemma som i professionella kök.Upplev en banbrytande innovation som är designad och utvecklad för att ändra slit- och släng-systemet. När din OnePan slutligen blivit sliten kan du återställa den till nyskick istället för att slänga den och köpa en ny.

Med en hållbar keramisk nonstickbeläggning, så behöver du inte heller oroa dig för att repa pannan - varken för stekpannans hållbarhet eller plånbokens skullPrecis som alla OnePans produkter, ingår OnePan 30 i OnePans cirkulära system vilket innebär att du kan återställa beläggningen till nyskick när pannan slutligen blivit sliten. På så vis behåller du en premiumpanna till en tredjedel av nypris.

Denna tjänst kallas Re-Coat och du beställer den på onepan.se. Då skickas en glänsande, redan restaurerad, OnePan i nyskick hem till dig.

I samma paket får du en retursedel så att du kan skicka tillbaka din gamla OnePan, som i sin tur och får ett nytt liv hos nästa användare. Cirkulärt på riktigt! Läs mer på https://onepan.se/pages/recoating”Vi skapade en stekpanna som måste vara stark nog för att hålla för fler än ett liv

En konsekvens av det är att pannorna också måste hålla toppkvalitet, vilket såklart också påverkar stekegenskaperna positivt. OnePan är utan tvekan den bästa stekpannan jag någonsin använt” – Tareq Taylor, medgrundare till OnePan.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Matleverans24 2024