Sidan innehåller annonslänkar

Afroart - Ljus Gran 15 cm

Beställ Afroart - Ljus Gran 15 cm på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Afroart - Ljus Gran 15 cm inom kategorin Stearinljus.

Produktinformation

Vackert handgjort ljus från Afroart. Det finns inte mycket som slår en tänd gran under vinterns mörka kvällar - detta fina ljus med formen av en gran är den perfekta dekorationen för att skapa härlig julstämning i hemmet.

Tänd granen och låt lågan sprida sitt behagliga sken när adventskvällarna smyger sig på. Afroart har sedan 1967 arbetat med att presentera hantverk från länder i Asien, Afrika och Latinamerika för att stötta lokala företag och områden där hantverken är den främsta inkomstkällan.

Stearinljus från andra varumärken

Upp till 70% rabatt
Hay - Mini Swirl Ljus 10-pack Vit

Stearinljus från Hay

Här har vi samlat Stearinljus från Hay.
Upp till 70% rabatt
Broste Copenhagen - Lucille Adventsljus 18 cm Mörkgrå

Stearinljus från Broste Copenhagen

Visa produkter inom Stearinljus från Broste Copenhagen.
Upp till 51% rabatt
Eldstickan - Tändstickor 60 st Hav

Stearinljus från Eldstickan

Utforska allt inom Stearinljus från Eldstickan.
Upp till 50% rabatt
Vio Ljusfabrik - Ljus Snurrade Lack 29 cm 2-pack Antikvit

Stearinljus från Vio Ljusfabrik

Se produkter inom Stearinljus från Vio Ljusfabrik.
Upp till 41% rabatt
Stoff Nagel - Stoff Nagel Ljus 18 cm 12-pack Beige

Stearinljus från Stoff Nagel

Visa produkter inom Stearinljus från Stoff Nagel.
Upp till 40% rabatt
IHR - Vridna ljus 24 cm 2-pack Guld

Stearinljus från IHR

Utforska allt inom Stearinljus från IHR.

Se gärna också

Solstickan - Tändsticksrör 10 cm Grå

Tändsticksrör 10 cm från Solstickan är en stilren tändsticksburk i plåt som du gärna har framme. Burken innehåller ca 100 st extra långa svenska kvalitetständstickor tillverkade i Tidaholm av asp från svenska skogar och har Einar Nermans klassiska Solstickepojken avbildad på framsidan. Under burken sitter ett plån för att tända tändstickorna mot och plånet är utbytbart.

Kombinatioen av den smakfulla designen och mängden olika fäger att välja mellan gör tändsticksburken till en självklar inredningsdetalj - förvara dina tändstickor väl synligt i detta stilrena tändsticksrör i plåt från Solstickan.

När tändstickorna börjar ta slut eller plåtet börjar bli slitet kan du smidigt köpa till en refill innehållande ca 50 st tändstickor och ett nytt plån.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Matleverans24 2023