Smeg Universal Induktionshäll 38cm SIM3323D

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Smeg induktionshäll SIM3323D är en flexibel och kompakt lösning för ditt kök. Den 38 cm bröda induktionshällen är utrustad med 2 kokzoner med booster-funktion, MultiZone-teknologi och 9 effektnivåer.

Matlagning med induktion Induktion är en modern matlagningsmetod som använder elektrisk induktion istället för traditionella värmeelement. Värmen genereras bara i botten på kärlet och ytan på en induktionshäll förblir sval och går att vidröra under matlagningsprocessen.

Detta röducerar värmeförlust och gör matlagningen mer energieffektiv. Kokzoner Denna häll har 2 kokzoner med booster-funktion för omedelbar värme, så att din matlagning går fortare.

9 effektnivåer Denna induktionshäll har 9 effektnivåer, så att du kan välja värmeintensitet utifrån dina behov. MultiZone Kombinera den bakre och den främre kokzonen till en stor MultiZone.

I den större zonen har du friheten att placera dina kastruller och grytor var du vill, använda flera kastruller och stekpannor samtidigt eller använda kärl med annorlunda form. Timer Varje zon har en timer som automatiskt stänger av zonen efter vald tidsinställning samt informerar dig om att din måltid är klar.

Pekkontroll De intuitiva pekkontrollerna ger enkel och bekväm användning. Köksutrustning När du lagar mat på induktionshäll måste du ha kastruller och stekpannor med en botten I ferromagnetisk metall som rostfritt stål.

Spishällar från andra varumärken

Upp till 5% rabatt
Husqvarna QHIS650P

Spishällar från Husqvarna

Här har vi samlat Spishällar från Husqvarna.
Elvita CIH4332S

Spishällar från Elvita

Här har vi samlat Spishällar från Elvita.
Bosch PKE611BA2E

Spishällar från Bosch

Missa inga bra priser på Spishällar från Bosch.
Cylinda IH 630-1

Spishällar från Cylinda

Se vad Cylinda har inom Spishällar.
Smeg Classic Gashäll 90cm PGF95-4

Spishällar från Smeg

Missa inga bra priser på Spishällar från Smeg.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Matleverans24 2024