Sidan innehåller annonslänkar

Smeg Victoria Induktionsspis 60cm TR62IP (kräm)

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Smeg Victoria spis är försedd med en kraftfull induktionshäll och ugn med funktioner som Varmluft, integrerad grill samt stor kapacitet. Induktionshäll Matlagning med induktion är en modern tillagningsmetod som använder elektrisk induktion istället för traditionella värmeelement.

Värme genereras endast i botten av kastrullen samtidigt som ytan av en induktionshäll förblir sval och säker att röra under matlagningen. Detta minskar även värmeförluster och gör matlagningen mer energieffektiv.

Den svarta ytan utrustar ditt kök med ett elegant utseende samtidigt som den är enkel att rengöra. Med 4 kokzoner kan du förberöda och tillaga mat för hela familjen.

Varje zon är utrustad med booster och tack vare timern kan du ställa in tiden för matlagningen efter behov. Multifunktionell ugn Ta dina matlagningsmöjligheter till en ny nivå med Smeg.

Denna spis har 4 tillagningsfunktioner inklusive Varmluft och integrerad grill. Stor kapacitet Anordna släktträffar eller stora fester, och förberöd mängder med mat.

Spisen har två ugnar – en större på 61 liter och en mindre på 35 liter. Belysning Med integrerad halogenbelysning belysning i ugnutrymmet får du perfekt översikt över hela tillagningsprocessen.

Enkel rengöring Rengör din ugn snabbt och enkelt tack vare Smegs innovativa Vapor rengöringsteknik. Allt du behöver göra är att hälla lite vatten i ugnen och sedan sätta på Vapors rengöringsprogram.

Torka sedan bort resterande smuts med en våt duk. Superenkelt! Energiklass Spisen är energieffektiv med energiklass A.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Matleverans24 2024