Smeg Symphony Classic Induktionsspis 90cm C92IPX9 (rostfritt stål)

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Annorlunda och lä;cker spisSpis C92IPX9 frå;n Smeg ä;r en 90 cm bred spis i rostfri design. Den ger ett elegant och lä;ckert intryck.

Spisen ä;r utrustad med induktionshä;ll och dubbla ugnar varav en har pyrolytisk rengö;ring.Displayen har digital klocka, elektronisk programfunktion fö;r automatisk start och avstä;ngning samt koktidslarm. Hä;llenSpishä;llen med induktion har 5 vä;rmezoner,som alla ä;r utrustade med turbofunktion som hö;jer effekten fö;r snabbare uppvä;rmning, och 9 effektnivå;er fö;r varjezon.

Nä;r kokkä;rlet tas bort stä;ngs induktionszonen av automatiskt fö;r din sä;kerhet. Stora ugnenDen stora ugnen med hela 70 liters volym har pyrolytisk rengö;ring som gö;r det enkelt att hå;lla ugnen ren.

Ugnsluckan har automatiskt lå;s under rengö;ringsprocessen.Den stora ugnen har varmluft och grill med 2700 W effekt. Den har 10 funktioner och 5 tillagningsnivå;er.Temperaturen kan du justera mellan 50-280 °C.Med den stora ugnen medfö;ljer ett par delvis utdragbara teleskopskenor, en plå;t 40 mm djup och två; grillgaller.

Lilla ugnenDen lilla ugnen har 35 liters nettovolym med 4 funktioner och 4 tillagningsnivå;er.Denna ugn har inte varmluft. Temperaturen kan justeras mellan 50-245 °C.Grilleffekten ä;r på; 2000 W.De tillbehö;r som medfö;ljer till den lilla ugnen ä;r en plå;t 40 mm djup, två; plå;tar 20 mm djupa och ett galler.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Matleverans24 2024