Sidan innehåller annonslänkar

Smeg Symphony Classic Gasspis 90cm C92GPX9 (rostfritt stål)

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Tillaga utsö;kta må;ltider med hjä;lp av Smeg spis C92GPX9. Den har en gasspis med 6 matlagningszoner, vilket ger en snabb och kraftfull vä;rme.

Du kan bli kreativ med din ugnsmatlagning tack vare de 2 rymliga ugnarna, och med pyrolytisk sjä;lvrengö;ring kommer det bli enkelt att underhå;lla ugnen. Gasspis Att laga mat på; gas ger ett lä;gre vä;rmeutslä;pp och snabbare tillagningstid.

På; så; sä;tt kommer din mat få; den rä;tta temperaturen och kommer alltid vara vä;l tillagad. 6 brä;nnare Spisen har 6 brä;nnare i olika storlekar, så; att du kan vä;lja den rä;tta vä;rmen fö;r dina recept.

79-liters ugn Den stora ugnen har 5 tillagningsnivå;er, 9 funktioner och har ett temperaturintervall frå;n 50ºC till 260ºC, och tack vare ett speciellt externt tangentiellt kylsystem kan den kylas ned snabbt. 36-liters ugn Den mindre ugnen har 4 matlagningsfunktioner och har ett temperaturintervall frå;n 50ºC till 245ºC, den har ä;ven en grill med 2700 watts effekt.

Elektronisk kontroll Ha koll på; alla instä;llningar och tiden med de elektroniska kontrollerna och en praktisk skä;rm. Skä;rm Du få; en komplett ö;verblick ö;ver ugnen med den anvä;ndarvä;nliga skä;rmen som visar den valda funktionen, temperaturen och tiden. .

Spisar från andra varumärken

Spis 60 cm SCB61PIN9 Smeg Classic svart

Spisar från Smeg

Visa produkter inom Spisar från Smeg.
Cylinda S6162KV

Spisar från Cylinda

Visa produkter inom Spisar från Cylinda.
Elvita CCS4523V

Spisar från Elvita

Utforska allt inom Spisar från Elvita.
Bosch HKS59F120W

Spisar från Bosch

Se vad Bosch har inom Spisar.
Husqvarna QSI7134W

Spisar från Husqvarna

Se vad Husqvarna har inom Spisar.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Matleverans24 2024