Sidan innehåller annonslänkar

Husqvarna QSI67741SX

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Spis QSI67741SX Husqvarna Husqvarna QSI67741SXä;r en induktionsspis med varmluftsugn, SteamBake, Hob2Hood och Pyrolysrengö;ring. Hö;gteknologi och design gå;r hand i hand fö;r att gö;ra din matlagning så; lyckad som mö;jligt.

Hob2Hood-teknikHob2Hood ä;r en trå;dlö;s lä;nk mellan din hä;ll och kompatibel flä;kt. En flä;kt med Hob2Hood anpassar flä;kthastigheten baserat på; tillagningstemperaturen på; Hob2Hood-hä;llen – fö;r att gö;ra ditt liv enklare och din matlagning ä;nnu bä;ttre.

SteamBake-funktionFö;r dig som ä;lskar att baka, ger SteamBake en optimal miljö; fö;r att få; dina bakverk mjuka inuti och krispiga utanpå;. Som på; bageriet.

SliderTouch på; hä;llenSliderTouch ger snabb, precis och enkel justering av vä;rmeinstä;llningarna genom en enkel slider-kontroll på; hä;llen. Må;ngsidiga ugnsfunktionerMed allt frå;n konventionell matlagning till specialfunktioner som pizzalä;ge och SteamBake, erbjuder denna spis en rad alternativ fö;r varje matlagningsä;ventyr.

Sä;kerhet och komfortMed en sval och barnsä;ker ugnslucka, Soft Closing-teknik, och en kylflä;kt, ä;r sä;kerhet och bekvä;mlighet garanterad. Pyrolys – den ultimata ugnsrengö;ringenPyrolys ä;r en avancerad sjä;lvrengö;ringsfunktion som fö;rvandlar matrester och flä;ckar i din ugn till aska genom att vä;rma upp ugnen till extremt hö;ga temperaturer.

Spisar från andra varumärken

Spis 60 cm SCB61PIN9 Smeg Classic svart

Spisar från Smeg

Visa produkter inom Spisar från Smeg.
Cylinda S6162KV

Spisar från Cylinda

Visa produkter inom Spisar från Cylinda.
Elvita CCS4523V

Spisar från Elvita

Utforska allt inom Spisar från Elvita.
Bosch HKS59F120W

Spisar från Bosch

Se vad Bosch har inom Spisar.
Husqvarna QSI7134W

Spisar från Husqvarna

Se vad Husqvarna har inom Spisar.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Matleverans24 2024