Sidan innehåller annonslänkar

Husqvarna QSI65340SX

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Spis QSI65340SX Husqvarna Husqvarna QSI65340SXä;r en modern spis som kombinerar en induktionshä;ll med en varmluftsugn som har SteamBake och katalysrengö;ring. Spisen har en elegant rostfri fä;rg som passar in i de flesta kö;k.

Med popout-vreden ä;r det lä;tt att justera temperaturen och andra instä;llningar. Med en ugnsvolym på; 73 liter har du gott om plats fö;r att laga stora må;ltider.Det hä;r ä;r en spis som ä;r utrustad med flera praktiska funktioner fö;r enkel och effektiv matlagning.

Hob2Hood – trå;dlö;s anslutning mellan hä;llen och flä;ktenMed Hob2Hood-teknologi kan du ansluta en kompatibel flä;kt direkt till spisen så; att flä;kten justeras automatiskt baserat på; dina matlagningsbehov. Snabbt och enkelt med induktion och boosterSpisen har en hä;ll med fyra zoner, alla utrustade med booster.Induktionshä;llen ä;r snabb och enkel att anvä;nda, vilket gö;r matlagningen effektiv och bekvä;m.

MaxiSense-hä;llen anpassar vä;rmen efter pannans storlek och formMaxiSense-hä;llen ä;r utrustad med sjä;lvupptä;ckande kokzoner som kan kä;nna av formen och storleken på; pannan som anvä;nds och skickar omedelbart rä;tt mä;ngd vä;rme fö;r att passa dess underlag. Det ger dig total kontroll och gö;r att hä;llen reagerar perfekt efter dina behov.

Finessrik varmluftsugnVarmluftsugnen ä;r utrustad med bå;de AirFry, SteamBake och grill. Ugnen kan justeras i temperatur frå;n 50 °C till 275 °C.

Två; ugnslampor ger en klar och tydlig ö;verblick ö;ver maten medan den tillagas. Ugnens ventilation sitter på; baksidan av hä;llen.

AirFry – krispig yta utan oljaAirFry-funktionen och perforerad plå;t lå;ter dig fritera mat utan olja genom att vä;rma ingredienserna frå;n alla hå;ll med varmluft som passerar genom hå;len i plå;ten. Resultatet ä;r en mer hä;lsosam och krispig yta.

SteamBake-funktionen bevarar fuktighet och smak vid matlagningSteamBake-funktionen ger dig mö;jligheten att baka brö;d med bagerikvalitet i hemmet med en enkel knapptryckning. Genom att tillfö;ra fukt till ugnen kan degen jä;sa optimalt, vilket resulterar i en mjuk insida och en god, glansig skorpa.

Du kan också; anvä;nda SteamBake fö;r att tillaga utsö;kt grillad kyckling eller panerad fisk. SteamBake-funktionen ger en jä;mn tillagning av maten och bevarar dess fuktighet och smak.

Enkel ugnsrengö;ringTack vare katalysrengö;ringstekniken ä;r det enkelt att hå;lla ugnen ren.Med den katalytiska sjä;lvrengö;ringstekniken fö;rhindras smuts och fett frå;n att byggas upp i ugnen. Nä;r ugnen nå;r en temperatur på; 250 °C aktiveras automatiskt sjä;lvrengö;ringsfunktionen som effektivt tar bort matrester och fett.

Du behö;ver inte lä;gga så; mycket tid på; att skrubba ugnen fö;r hand. Trygg och enkel anvä;ndningUgnsluckan ä;r sval och barnsä;ker, och ugnsglasen ä;r lä;ttrengjorda.

Kylflä;kten hjä;lper till att hå;lla ugnen sval och sä;ker.Spisen ä;r utrustad med ett lucklå;s och tippskydd fö;r extra sä;kerhet. Timerdisplay och matlagningstermometer fö;r precision i tillagningenDisplayen på; spisen ä;r mycket lä;ttfö;rstå;elig och visar klockslaget om ingen annan instä;llning har gjorts.

Du kan anvä;nda displayen fö;r att stä;lla in en timer med hö;g noggrannhet och se hur lå;ng tid som å;terstå;r innan maten ä;r klar.En matlagningstermometer ä;r också; inkluderad, vilket kan hjä;lpa till att sä;kerstä;lla att dina rä;tter tillagas till perfektion. Flera anvä;ndbara tillbehö;r och fö;rvaringslå;daSpisen kommer med en AirFry-plå;t, en emaljplå;t, en emaljerad lå;ngpanna och ett grillgaller.

Dessa kan smidigt fö;rvaras i fö;rvaringslå;dan som finns under ugnsutrymmet. Lå;dan ä;r en s k Push pull-lå;da – tryck på; lå;dan fö;r att ö;ppna den.

AnslutningFö;r att ansluta den hä;r 230 V-spisen, må;ste det finnas en NOLLA-kabel i det uttag dä;r spisen ska installeras. Om det inte redan finns behö;ver det alltså; fö;rberedas.

Det innebä;r att en ny kabel mellan elcentral och eluttaget till spisen behö;ver anslutas.Nä;r NOLLA-kabeln ä;r på; plats kan du ansluta spisen till uttaget med hjä;lp av spisens elkabel.Spisen levereras med en huvudkontakt och en huvudkabel 1,4 meter.Det ä;r viktigt att du anvä;nder en sä;kring som ä;r lä;mplig fö;r spisens effekt, vanligtvis 25A.Ä;r du osä;ker angå;ende installationen bö;r du kontakta en certifierad elektriker fö;r att sä;kerstä;lla att installationen gö;rs korrekt och i enlighet med gä;llande standarder och fö;reskrifter. Sammanfattningsvis ä;r HusqvarnaQSI65340SX utmä;rkt fö;r dig som vill ha en effektiv, sä;ker och modern spis.

Spisar från andra varumärken

Spis 60 cm SCB61PIN9 Smeg Classic svart

Spisar från Smeg

Visa produkter inom Spisar från Smeg.
Cylinda S6162KV

Spisar från Cylinda

Visa produkter inom Spisar från Cylinda.
Elvita CCS4523V

Spisar från Elvita

Utforska allt inom Spisar från Elvita.
Bosch HKS59F120W

Spisar från Bosch

Se vad Bosch har inom Spisar.
Husqvarna QSI7134W

Spisar från Husqvarna

Se vad Husqvarna har inom Spisar.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Matleverans24 2024