Sidan innehåller annonslänkar

Cylinda SIB7562KVE

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Spis SIB7562KVE 230V Cylinda Mö;t Cylinda"s SIB7562KVE 230V induktionsspis med varmluft – teknisk innovation mö;ter vardagsanvä;ndning, allt fö;r att gö;ra ditt liv i kö;ket enklare och roligare. Koka upp snabbare med booster-funktionenNä;r tiden ä;r knapp kommer Cylinda"s SIB7562KVE induktionsspis med boosterfunktion på; samtliga zoner att bli din bä;sta vä;n i kö;ket.

Teknik mö;ter bekvä;mlighetFö;rutom att koka upp snabbt, kommer du att uppskatta den inbyggda timern, stektermometern och specialfunktioner som intensivgrill och pizzafunktion.Ugnsluckan ä;r mjukstä;ngande och mjukö;ppnande, en extra bekvä;mlighet i kö;ket. Stabila teleskopskenorDe utdragbara teleskopskenorna gö;r in- och uttagning av plå;tar till en bagatell.

De ger dig tryggt och stabilt stö;d nä;r du ska rö;ra om klyftpotatisarna, eller ta ur en varm gratä;ngform. Sä;kerhet fö;rstMed 4-glas ugnslucka och extra flä;ktkylning ä;r SIB7562KVE utformad med din och din familjs sä;kerhet i å;tanke.

Spisen har ä;ven barnspä;rr. Sjä;lvrengö;rande katalytisk rengö;ring – mer tid fö;r digKatalytisk rengö;ring innebä;r att ugnen har en speciell belä;ggning på; sina sidovä;ggar som hjä;lper till att bryta ner fett och matrester.

Nä;r ugnen ä;r i bruk och nå;r en viss temperatur, aktiveras denna belä;ggning och på;bö;rjar nedbrytningsprocessen. Detta minskar behovet av manuell rengö;ring, eftersom den katalytiska belä;ggningen gö;r det mesta av jobbet å;t dig.

ElinstallationSIB7562KVE ska anslutas till 230 volt. Elkontakten ä;r 230 V Perilex.

Sä;kringar 3x16 A. .

Spisar från andra varumärken

Spis 60 cm SCB61PIN9 Smeg Classic svart

Spisar från Smeg

Visa produkter inom Spisar från Smeg.
Cylinda S6162KV

Spisar från Cylinda

Visa produkter inom Spisar från Cylinda.
Elvita CCS4523V

Spisar från Elvita

Utforska allt inom Spisar från Elvita.
Bosch HKS59F120W

Spisar från Bosch

Se vad Bosch har inom Spisar.
Husqvarna QSI7134W

Spisar från Husqvarna

Se vad Husqvarna har inom Spisar.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Matleverans24 2024