Sidan innehåller annonslänkar

Cylinda SIB7162KV

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Spis SIB7162KV 230V Cylinda MedspisenCylindaSIB7162KVfå;r du tillgå;ng till en helt ny vä;rld av matlagningsmö;jligheter, kombinerat med modern teknik och sä;kerhet. Lå;t varje må;ltid bli en fest med denna vita induktionsspis.

Modern induktionshä;llDen hä;r spisen ä;r inte bara snygg, den ä;r också; en stark fö;ljeslagare i din vardagliga matlagning.Med sina fyra induktionszoner med boost-funktion, kan du snabbt och effektivt koka upp vatten eller tillaga en må;ltid. Funktioner som inspirerarLå;t dig inspireras av de må;nga funktionerna som denna spis erbjuder.

Varmluftsugnen med sina 11 olika funktioner inkluderar allt frå;n intensivgrill till pizzafunktion. Sä;kerhet fö;r hela familjenSä;kerhet ä;r av yttersta vikt i ett kö;k.

Med detta i å;tanke ä;r Cylinda SIB7162KVutrustad med en fyrglasig ugnslucka och en extra flä;ktkylning som hå;ller spisfronten sval, samt ett barnlå;s på; luckan fö;r att fö;rhindra olyckor och ge dig fullstä;ndig sinnesro. Enkel och effektiv rengö;ringGlö;m besvä;ret med att skrubba ugnen i timmar.

Den hä;r modellen erbjuder en smidig å;ngrengö;ring som gö;r att du kan behå;lla din ugn flä;ckfri och inbjudande med minimal ansträ;ngning. ElinstallationSIB7162KVska anslutas till 230 volt.

Elkontakten ä;r 230 V Perilex. .

Spisar från andra varumärken

Spis 60 cm SCB61PIN9 Smeg Classic svart

Spisar från Smeg

Visa produkter inom Spisar från Smeg.
Cylinda S6162KV

Spisar från Cylinda

Visa produkter inom Spisar från Cylinda.
Elvita CCS4523V

Spisar från Elvita

Utforska allt inom Spisar från Elvita.
Bosch HKS59F120W

Spisar från Bosch

Se vad Bosch har inom Spisar.
Husqvarna QSI7134W

Spisar från Husqvarna

Se vad Husqvarna har inom Spisar.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Matleverans24 2024