Sidan innehåller annonslänkar

Cylinda S 6372 KVB

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Spis S 6372 KVB 230V Cylinda Hä;lsa på; din nya bä;sta vä;n i kö;ket Spisen S 6372 KVB 230V frå;n Cylinda. Den hä;r spisen ä;r en drö;m fö;r varje matä;lskare, speciellt om du gillar grillat och pizza.

S 6372 KVB 230V kommer med hilight-hä;ll och varmluftsugn. Effektiv keramikspis fö;r grill- och pizzaä;lskareDen hä;r spisen kommer inte bara med en effektiv keramikspishä;ll, utan också; med zoner som ä;r utrustade med hilight-teknik som garanterar en snabbare uppvä;rmning.

Få; din mat redo i ett nafs, oavsett om det handlar om att vä;rma upp en fä;rdig må;ltid eller laga nå;got frå;n grunden. Den stora varmluftsugnen med 9 funktioner har bland annat bå;de intensivgrill och pizzafunktion.

Sä;ker och lä;tt att rengö;raUgnen rengö;rs enkelt med hjä;lp av å;nga. Ugnsluckan ä;r utrustad med 3 glas och gå;r att demontera utan verktyg fö;r rengö;ring.

Ugnsluckan ä;r fö;rsedd med barnspä;rr. Ä;ven zonerna har barnspä;rr samt restvä;rmeindikering, och spisen har tippskydd.

Tillbehö;rSpisen ä;r utrustad med 2 emaljerade bakplå;tar, 1 emaljerad lå;ngpanna samt 1 grillgaller.Med dessa tillbehö;r kan du enkelt vä;xla mellan att grä;dda, steka och grilla olika typer av mat.Emaljerade ytor ä;r kä;nda fö;r att vara enkla att rengö;ra, vilket sparar tid och ansträ;ngning efter matlagningen. Dessa tillbehö;r kan du fö;rvara i spisens fö;rvaringslå;da.

I lå;dan kan lå;ngpanna, bakplå;tar, grillgaller och andra tillbehö;r fö;rvaras. Ett stopp gö;r att lå;dan inte av misstag dras ut fö;r lå;ngt.

ElinstallationFö;r att ansluta den hä;r 230 V-spisen, må;ste det finnas en NOLLA-kabel i det uttag dä;r spisen ska installeras. Om det inte redan finns behö;ver det alltså; fö;rberedas.

Det innebä;r att en ny kabel mellan elcentral och eluttaget till spisen behö;ver anslutas. Nä;r NOLLA-kabeln ä;r på; plats kan du ansluta spisen till uttaget med hjä;lp av spisens 1,5 meters anslutningskabel.Ä;r du osä;ker angå;ende installationen bö;r du kontakta en certifierad elektriker fö;r att sä;kerstä;lla att installationen gö;rs korrekt och i enlighet med gä;llande standarder och fö;reskrifter.Det ä;r viktigt att du anvä;nder sä;kringar som ä;r lä;mpliga fö;r spisens effekt, 3 x 16A. .

Spisar från andra varumärken

Cylinda S6162KV

Spisar från Cylinda

Visa produkter inom Spisar från Cylinda.
Spis 60 cm SCB61PIN9 Smeg Classic svart

Spisar från Smeg

Visa produkter inom Spisar från Smeg.
Bosch HKS59F120W

Spisar från Bosch

Se vad Bosch har inom Spisar.
Elvita CCS4640XN

Spisar från Elvita

Missa inga bra priser på Spisar från Elvita.
Husqvarna QSI7134W

Spisar från Husqvarna

Se vad Husqvarna har inom Spisar.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Matleverans24 2024