Sidan innehåller annonslänkar

Fiskars - Functional Form Smörkniv 8 cm

Beställ Fiskars - Functional Form Smörkniv 8 cm på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Fiskars - Functional Form Smörkniv 8 cm inom kategorin Smörknivar.

Produktinformation

En klassisk smörkniv i Fiskars Functional Form utförande. Med Softgriphandtag, tillverkad i rostfritt stål, med en bladlängd på 8 cm och HRC 53.

Tål maskindisk.Fiskars serie Functional Form ger dig praktiska lösningar för vardagligt bruk i köket. Produkterna är tillverkade för att vara lätta att använda, enkla att rengöra och smidiga att förvara.

Se gärna också

Robert Welch - Baguette Vintage Smörkniv -26%

Smörkniv ur serien Baguette Vintage från Robert Welch. Ett fint komplement till dukningen och kan med fördel användas till såväl frukostbordet som till middagsbordet.

Besticken i serien Baguette Vintage är tillverkade i högkvalitativt rostfritt stål och knivarna likaså, men med extra hårda knivblad för att ge en fin och vass skärpa. Besticken har en matt yta och en klassisk formgivning som ger dukningen ett läckert vintage-uttryck. Alla bestick i serien tål diskmaskin.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
TV-apparater

TV-apparater från LG

Se alla produkter
Espressomaskiner

Espressomaskiner från Smeg

Se alla produkter
Djupa tallrikar

Djupa tallrikar från Broste Copenhagen

Se alla produkter
Bluetooth-högtalare

Bluetooth-högtalare från JBL

Se alla produkter