Afroart - Stripe Smörkniv Olivträ 15 cm

Jämför produkt Afroart - Stripe Smörkniv Olivträ 15 cm online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Afroart - Stripe Smörkniv Olivträ 15 cm i kategorin Smörknivar här hos oss.

Produktinformation

Bred din smörgås med denna fina smörkniv av vackert olivträ från Afroart. Smörknivarna tillverkas av en liten hantverksgrupp i Kisumu i västra Kenya.

Skaftet är skönt att hålla i och vackert vitt med smala svarta ränder. Undvik att diska i diskmaskin och kom ihåg att smörja med olivolja regelbundet, så håller den längre.

Afroart är ett svenskt företag som grundades 1967 och har sedan starten presenterat hantverk och folkkonst från länder i Afrika, Asien och Latinamerika. Alla Afroarts produkter är handgjorda och Fairtrade-tillverkade. .

Smörknivar från andra varumärken

Upp till 25% rabatt
Björklund - Smörkniv Oljad Björk

Smörknivar från Björklund

Visa produkter inom Smörknivar från Björklund.
Upp till 25% rabatt
Jean Dubost Laguiole - Smörkniv Handtag i Återvunnen Plast 7 cm

Smörknivar från Jean Dubost Laguiole

Här har vi samlat Smörknivar från Jean Dubost Laguiole.
Upp till 25% rabatt
Robert Welch - Bergen Smörkniv 16,1 cm

Smörknivar från Robert Welch

Se produkter inom Smörknivar från Robert Welch.
Afroart - Dotted Smörkniv

Smörknivar från Afroart

Missa inga bra priser på Smörknivar från Afroart.
Sabre - Panda Smörkniv Bambu

Smörknivar från Sabre

Se produkter inom Smörknivar från Sabre.

Se gärna också

Robert Welch - Skye Smörkniv 14,7 cm -15%

Smörkniven Sky från Robert Welch är tillverkad i rostfritt stål med spegelblank yta och blir ett fint komplement till dukningen. Smörkniven har ett vackert texturerat handtag som reflekterar ljuset fint och fulländar knivens eleganta design.

Sky-serien är en samling eleganta och unika bestick som genomsyras av modern design. Kännetecknande för serien är bestickens handtag som har ett vackert ytmönster inspirerat av silversmedens teknik då hammaren används för att hyvla fram ett linjerat mönster. En kollektion som med sin välbalanserade utformning ger ett bekvämt grepp och förgyller såväl vardagsmåltiderna som de mer festliga. Alla bestick är tillverkade i högkvalitativt rostfritt stål och knivarna har blad i extra hårt rostfritt stål för att ge en sådan fin skärpa som möjligt. Rengörs enkelt i diskmaskin.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Matleverans24 2023