Fiskars - Functional Form Slickepott 26,5 cm

Jämför produkt Fiskars - Functional Form Slickepott 26,5 cm online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Fiskars - Functional Form Slickepott 26,5 cm i kategorin Slickepottar och spatlar här hos oss.

Produktinformation

En klassisk slickepott ur Fiskars Functional Form serie. Det assymetriska skraphuvudet av silikon som klarar temperaturer upp till 180 °C och formen gör slickepotten lätt att använda i olika vinklar.Fiskars serie Functional Form ger dig praktiska lösningar för vardagligt bruk i köket.

Produkterna är tillverkade för att vara lätta att använda, enkla att rengöra och smidiga att förvara. I Functional Form sortimentet hittar du ett brett utbud av knivar, saxar, bestick och köksredskap. .

Se gärna också

Rösle - Slickepott smal 20 cm Vit -25%

Slickepott från Rösle med handtag i rostfritt stål och huvud i silikon. En slickepott är bra att ha när du bakar och lagar mat eftersom du kan skrapa ur allt innehåll ur bunken eller kastrullen, inget går till spillo. Med denna smala slickepott kommer du åt ordentligt i trånga syltburkar och förpackningar, men den fungerar även perfekt när du ska breda ut glasyr på muffins och andra mindre bakverk. Skraphuvudet är tillverkat i silikon vilket gör det mycket flexibelt så du kommer åt i alla vrår samtidigt som det är riktigt motståndskraftigt mot värme, ända upp till 200 °C.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Taklampor

Taklampor från Herstal

Se alla produkter
Vaser

Vaser från Gustavsberg

Se alla produkter
Vin- och flasköppnare

Vin- och flasköppnare från Pulltex

Se alla produkter
Switchar

Switchar från D-Link

Se alla produkter