Bosch Serie 4 Flexxo Gen2 BCH3P2301

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Sladdlö;s dammsugare BCH3P2301 Bosch Nu kan du stä;da ditt hem med lä;tthet och bekvä;mlighet med denna 2-i-1 dammsugare som kan anvä;ndas som en handdammsugare eller en skaftdammsugare. Kraftfull prestanda fö;r enkel stä;dningBosch BCH3P2301 sladdlö;sa dammsugare har en konstant hö;g prestanda fö;r att effektivt ta bort smuts och damm frå;n golv till tak.

Det motoriserade golvmunstycket har effektiva lysdioder som gö;r att du ser bä;ttre vad du dammsuger upp och var du behö;ver koncentrera dig mer. Det gö;r att du kan få; en bä;ttre rengö;ringseffekt och undvika att missa smuts och damm.

Med två; effektlä;gen och lithium-ion batteri med lå;ng drifttid (upp till 50 minuter) och kort laddningstid (4-5 timmar) kan du enkelt stä;da ditt hem utan avbrott. Bekvä;m och enkel hanteringDenna dammsugare ä;r utformad med anvä;ndarvä;nlighet i å;tanke.

Den har ett tvä;ttbart filter och en bekvä;m hantering vid tö;mning av dammbehå;llaren (0,4 liter). Dessutom har den ett Easy Clean System som gö;r det enkelt att rengö;ra munstycket efter anvä;ndning tack vare borttagbar borste.

Må;ngsidiga tillbehö;r fö;r all stä;dningBosch BCH3P2301 sladdlö;sa dammsugare levereras med må;ngsidiga tillbehö;r som gö;r det enkelt att rengö;ra all smuts frå;n golv till tak, eller kanske rengö;ra bå;ten eller bilen. Med en flexibel design och utdragbart tillbehö;r fö;r mö;bler ä;r det enkelt att nå; svå;ra områ;den och rengö;ra effektivt.

Lä;tt att ta med och laddaDenna dammsugare har en fristå;ende funktion som gö;r det enkelt att ladda den på; ett flexibelt sä;tt. Dessutom levereras BCH3P2301 med en 2-i-1 mö;belborste och munstycke fö;r extra bekvä;mlighet.

Sladdlösa dammsugare från andra varumärken

Bosch Unlimited 8 BCS8225POW

Sladdlösa dammsugare från Bosch

Här har vi samlat Sladdlösa dammsugare från Bosch.
Elvita CSD1250V

Sladdlösa dammsugare från Elvita

Utforska allt inom Sladdlösa dammsugare från Elvita.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Matleverans24 2024