Sidan innehåller annonslänkar

Aleppo Hair Wash Soap

Jämför produkt Aleppo Hair Wash Soap online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Aleppo Hair Wash Soap i kategorin Skönhet Hygien här hos oss.

Produktinformation

Dermatologiskt testad naturlig hårtvål utan animaliska ingredienser. .

Skönhet Hygien från andra varumärken

Upp till 78% rabatt
Argan Night Serum

Skönhet Hygien från MARINA MIRACLE

Här har vi samlat Skönhet Hygien från MARINA MIRACLE.
Upp till 69% rabatt
Hårmask Nº22 Varm Bergamott

Skönhet Hygien från BRUNS

Visa produkter inom Skönhet Hygien från BRUNS.
Upp till 63% rabatt
Morotsfröolja

Skönhet Hygien från BETTER YOU

Här har vi samlat Skönhet Hygien från BETTER YOU.
Upp till 43% rabatt
Skin Food

Skönhet Hygien från WELEDA

Se vad WELEDA har inom Skönhet Hygien.
Fotborste

Skönhet Hygien från ECOTOOLS

Här har vi samlat Skönhet Hygien från ECOTOOLS.
Upp till 37% rabatt
Cloudberry Hand Cream

Skönhet Hygien från CO GERD

Här har vi samlat Skönhet Hygien från CO GERD.

Se gärna också

Aleppo Tvål 20% Lagerbärsolja

Tvålen är mycket välgörande för hyn. Den kan med fördel användas för torr eller känslig hud. Den höga kvalité n och dess renhet gör även tvålen lämplig som babytvål. Desto högre innehåll av lagerbärsolja desto mer välgörande och vårdande för känslig hy. Historia Aleppo tvålen sägs vara alla hårda tvålars moder. Det finns en lång historia på flera tusen år vad gäller tillverkning av tvålen. Den utvecklades ursprungligen i Aleppo som var en fästningsstad i Syrien. På 1100 talet tog korsriddarna med sig tvålen till Europa. än idag tillverkas tvålen efter samma metoder och tillåts mogna i 8-12 månader innan färdig produkt. Det betyder att tillverknings tiden för varje tvål är nästan ett år! Tillverkning Den rena olivoljan hälls ned i stora traditionella kärl med vatten och soda, vilken är försvunnen i färdig produkt. Oljan ombildas sedan långsamt i den klassiska förtvålningsprocessen. Efter upphettning till 200 grader och flera filtreringar tillsätts rätt mängd lagerbärsolja och tvålblocken får stelna och kallna. Tvålblocken skärs sedan ut för hand och får torka i 8-12 månader. Allting övervakas och styrs av skickliga &rdquo Soapmasters&rdquo vilka följer den gamla traditionen och för hantverket vidare. Till sist stämplas de med ett äkthetssigill från resp. tillverkare. Denna tvål är tillverkad enligt de gamla traditionerna av två certifierade Soapmasters som under dramatiska former lyckats fly från kriget i Syrien och sedan orkade starta upp en ny tillverkning i Tunisien. Tvålarna innehåller enbart oljor av mycket hög kvalité . Den tvål du håller i din hand är inte vilken tvål som helst utan även ett mångtusenårigt hantverk som nästan utrotades pga. konflikten i Syrien.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Matleverans24 2023