Sidan innehåller annonslänkar

After-Sun Lotion Face & Body

Beställ After-Sun Lotion Face & Body på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten After-Sun Lotion Face & Body inom kategorin Skönhet Hygien.

Produktinformation

Lätt att applicera och går snabbt in i huden.Ny uppdaterad sammetslen formula med ekologisk aloe vera och jojobaolja samt återuppbyggande och skyddande antioxidander från kaktusstamceller. Även ny sensuell doft av vanilj & Monoï.

Skönhet Hygien från andra varumärken

Upp till 82% rabatt
Argan Night Serum

Skönhet Hygien från MARINA MIRACLE

Visa produkter inom Skönhet Hygien från MARINA MIRACLE.
Upp till 74% rabatt
Hårmask Nº22 Varm Bergamott

Skönhet Hygien från BRUNS

Missa inga bra priser på Skönhet Hygien från BRUNS.
Upp till 61% rabatt
Morotsfröolja

Skönhet Hygien från BETTER YOU

Se produkter inom Skönhet Hygien från BETTER YOU.
Upp till 54% rabatt
Natural Sun SPF20

Skönhet Hygien från MOSSA

Utforska allt inom Skönhet Hygien från MOSSA.
Upp till 50% rabatt
Rose Nature Cooling Spa Eye Cream-Gel

Skönhet Hygien från ANNEMARIE BÖRLIND

Här har vi samlat Skönhet Hygien från ANNEMARIE BÖRLIND.
Upp till 52% rabatt
Hand Creme Sea Bu Ora

Skönhet Hygien från NURME

Utforska allt inom Skönhet Hygien från NURME.

Se gärna också

Color Prep -15%

Khadi Color Prep är en förbehandling och den perfekta primern om du vill gå från mycket ljust till mörkt hår.Passar även dig som vill ge håret optimala förutsättningar för att färga en grå utväxt. Khadi Color Prep är en förbehandling innan hårfärgning som förbereder ett blekt, torrt eller poröst hår för färgning genom att tillsätta blonda och kopparpigment. Använd Color Prep innan du färgar med önskad nyans. Khadi Color Prep ger ljust hår en jordgubbsblond till intensiv kopparfärg på håret vilket gör övergången från ljust till mörkt hår mycket lättare. Har du en grå utväxt är Khadi Color Prep steget bra för dig om du vill färga utväxten/håret med en mörkare Khadi nyans och uppnå optimal täckning på dina grå hårrötter. Khadi Color Prep kommer ge en jordgubbsblond till intensiv kopparfärg till din grå utväxt och förbereder den då optimalt för ytterligare färgning med din önskade Khadi nyans. Användning: Color Prep används innan du färgar håret med önskad Khadi hårfärg. 1. Blanda färgpulvret med 80°C vatten till en kräm/pasta. 2. Applicera i håret och låt verka i 60 minuter. 3. Skölj sedan noggrant med vatten. 4. Välj den khadi hårfärg du gillar bäst och följ instruktionerna noga för att färga håret. Förvaring: Torrt, i normal rumstemperatur. Oåtkomligt för små barn.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Matleverans24 2023