Sidan innehåller annonslänkar

A-Creme Parabenfri

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

A-Creme Parabenfri är en återfuktande ansiktscreme rik på A-Vitamin som passar alla hudtyper. även känslig hud.

Absorberas snabbt av huden utan att kladda. A-Creme har funnits länge på marknaden och blivit en populär hudprodukt som passar hela familjen.

Nu finns den även som parabenfri! Krämen är återfuktande och mjukgörande och trots att den är fet så absorberas den snabbt av huden utan att kladda A-Creme passar alla hudtyper och framför allt även de med känslig hud.

Se gärna också

Color Prep

Khadi Color Prep är en förbehandling och den perfekta primern om du vill gå från mycket ljust till mörkt hår.Passar även dig som vill ge håret optimala förutsättningar för att färga en grå utväxt. Khadi Color Prep är en förbehandling innan hårfärgning som förbereder ett blekt, torrt eller poröst hår för färgning genom att tillsätta blonda och kopparpigment. Använd Color Prep innan du färgar med önskad nyans. Khadi Color Prep ger ljust hår en jordgubbsblond till intensiv kopparfärg på håret vilket gör övergången från ljust till mörkt hår mycket lättare. Har du en grå utväxt är Khadi Color Prep steget bra för dig om du vill färga utväxten/håret med en mörkare Khadi nyans och uppnå optimal täckning på dina grå hårrötter. Khadi Color Prep kommer ge en jordgubbsblond till intensiv kopparfärg till din grå utväxt och förbereder den då optimalt för ytterligare färgning med din önskade Khadi nyans. Användning: Color Prep används innan du färgar håret med önskad Khadi hårfärg. 1. Blanda färgpulvret med 80°C vatten till en kräm/pasta. 2. Applicera i håret och låt verka i 60 minuter. 3. Skölj sedan noggrant med vatten. 4. Välj den khadi hårfärg du gillar bäst och följ instruktionerna noga för att färga håret. Förvaring: Torrt, i normal rumstemperatur. Oåtkomligt för små barn.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Matleverans24 2024