Sidan innehåller annonslänkar

Gense - CPB 2091 Bordssked

Jämför produkt Gense - CPB 2091 Bordssked online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Gense - CPB 2091 Bordssked i kategorin Skedar här hos oss.

Produktinformation

CPB bordssked i äkta silver från Gense. Design Carl Philip Bernadotte.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick.

Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt. .

Se gärna också

Georg Jensen - Vivianna Sked 19 cm -25%

Med en design som tydligt refererar till skandinavisk modernism kommer denna sked från Georg Jensens bestickserie Vivianna förgylla varje dukning och måltid. En sked som inleder dukningen snyggt med sin unika design.

En av de första kvinnorna som blev erkänd världen över för sin skicklighet som silversmed och även arbetade som konstnär var Vivianna Torun Bülow-Hübe. En ikonisk hantverkare och kvinna som definierade skandinavisk modernism och elegans i sina kreationer. Tillsammans med Georg Jensen skapade hon smyckes-, bestick- och klockkollektioner med en fantastisk formgivning som blivit några av Georg Jensens mest populära och älskade.

Tillverkad i matt rostfritt stål och tål maskindisk.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Serveringsskålar

Serveringsskålar från PotteryJo

Se alla produkter
Skålar

Skålar från Eva Solo

Se alla produkter
Champagneglas

Champagneglas från Frederik Bagger

Se alla produkter
Krokar och förvaring

Krokar och förvaring från Hay

Se alla produkter