Sidan innehåller annonslänkar

Zassenhaus - Trancherbräda 42x27 cm

-25%

Jämför produkt Zassenhaus - Trancherbräda 42x27 cm online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Zassenhaus - Trancherbräda 42x27 cm i kategorin Skärbrädor här hos oss.

Produktinformation

En lite större trancherbräda från Zassenhaus – det bästa om kniven själv får välja. För de bra köksknivarna är det viktigt med ett bra underlag, om skärbrädan är hårdare än kniven kommer den att ta skada.

Den här har en försänkt fåra för avrinning och är tillverkad i Akacia. Den är snygg och hållbar, och fin att matcha med små serveringsbrickor i samma material.

Skötselråd Genom att ta hand om din träskärbräda kan den bli en livslång följeslagare i köket. Lämpliga träslag för skärbrädor är generellt de som är hårda, har täta fibrer och små porer.

Här får du tips på hur du ska ta hand om din skärbräda så den håller i många, många år.Innan första användning- Stryk ut ett lager paraffinolja med en bit hushållspapper. - Torka av efter 15min.

Efter varje användning- Vid rengöring använd en droppe diskmedel och sparsamt med vatten. - En ättiksblandning på 5% kan användas för lättare rengöring.

- Skrubba med grovsalt för att få bort envisa fläckar. - Förvara skärbrädan torrt.

Underhåll - Vid behov - olja in skärbrädan rikligt med paraffinolja och låt stå under natten, torka sedan av eventuell överflödig olja. -Olja in eventuella torra fläckar med lite paraffinolja så snart som de upptäcks. .