Sidan innehåller annonslänkar

Fiskars - Norden Stekplatta 30 cm Svart

Beställ Fiskars - Norden Stekplatta 30 cm Svart på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Fiskars - Norden Stekplatta 30 cm Svart inom kategorin Skärbrädor.

Produktinformation

Stekplatta i gjutjärn från Fiskars, perfekt för tillagning av pannkakor, fisk eller grönsaker på grillen. Tillverkad av gjutjärn med dubbla emaljlager och en unik Thermium™ mineralbehandling som gör den både lättskött och tålig.

Tål värme upp till 270 °C. Företaget grundades redan under 1600-talet, närmare bestämt år 1649 och är idag Finlands äldsta företag.

Företaget var då ett av många järnbruk i Finland. Fiskars produkter idag sträcker sig från trädgårdsredskap till köksredskap.

Se gärna också

Zassenhaus - Trancherbräda Akacia 36x23cm -25%

En lite mindre trancherbräda från Zassenhaus - om kniven själv får välja. Det är viktigt med ett bra underlag till de bra köksknivarna. Om underlaget är hårdare än kniven så kommer kniven att ta skada. Därför finns denna skärbräda, som är tillverkad i Akacia och har en försänkt fåra för avrinning av vätska. Handdiskas.

Den är hållbar och snygg, och kan matchas med små serveringsbrickor i samma material.

Skötselråd:

Genom att ta hand om din träskärbräda kan den bli en livslång följeslagare i köket. Lämpliga träslag för skärbrädor är generellt de som är hårda, har täta fibrer och små porer. Här får du tips på hur du ska ta hand om din skärbräda så den håller i många, många år.

Innan första användning
- Stryk ut ett lager paraffinolja med en bit hushållspapper.
- Torka av efter 15min.

Efter varje användning
- Vid rengöring använd en droppe diskmedel och sparsamt med vatten.
- En ättiksblandning på 5% kan användas för lättare rengöring.
- Skrubba med grovsalt för att få bort envisa fläckar.
- Förvara skärbrädan torrt.

Underhåll
- Vid behov - olja in skärbrädan rikligt med paraffinolja och låt stå under natten, torka sedan av eventuell överflödig olja.
-Olja in eventuella torra fläckar med lite paraffinolja så snart som de upptäcks.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Projektorer

Projektorer från Epson

Se alla produkter
Djupa tallrikar

Djupa tallrikar från PotteryJo

Se alla produkter
Dekorationer

Dekorationer från Cooee

Se alla produkter
Mattallrikar

Mattallrikar från Bitz

Se alla produkter