Sidan innehåller annonslänkar

Gefu - Sparrisskalare

Beställ Gefu - Sparrisskalare på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Gefu - Sparrisskalare inom kategorin Skalare.

Produktinformation

Sparrisskalare som underlättar i köket. Med denna kan du skala sparris med enkelhet.

Skalaren har ett ergonomiskt handtag som ger god kontroll oavsett om du är höger- eller vänsterhänt. Själva skären är tillverkad i rostfrtt japanskt knivstål. .

Se gärna också

Brabantia - Potatisskalare 20 cm -26%

Potatisskalaren från Brabantia passar såklart även utmärkt till att skala äpplen, päron, morötter eller vilken grönsak/frukt du nu önskar få bort skalet på. Med sitt dubbelsidiga blad i rostfritt stål gör den jobbet med utmärkt precision. Kan användas av både höger- och vänsterhänta.Pendelskalaren ingår i Brabantia Profile Line-serien - vacker, elegant och stilren design.Lätt att rengöra, tål diskmaskin.

Brabantia är ett holländskt varumärke som med tiden blivit mycket populärt för sina hållbara och smart utvecklade produkter, etablerades redan 1919.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Kaffepressar

Kaffepressar från Bodum

Se alla produkter
Ljusstakar

Ljusstakar från Vintage

Se alla produkter
Vägglampor

Vägglampor från PR Home

Se alla produkter
Bestickset

Bestickset från Aida

Se alla produkter