Sidan innehåller annonslänkar

GastroMax - Potatisskalare BIO 18,5 cm

Jämför produkt GastroMax - Potatisskalare BIO 18,5 cm online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten GastroMax - Potatisskalare BIO 18,5 cm i kategorin Skalare här hos oss.

Produktinformation

GastroMax Potatisskalare BIO. Snygg design som belönats av German Design Awards 2020.

Skalaren har ett skarpt blad i rostfritt stål och ett handtag som ger ett stabilt och behagligt grepp.Handtaget är tillverkat i en blandning av träfibrer från nordisk gran och sockerrör. Denna biobaserade plast ger upp till 60% mindre koldioxidutsläpp än motsvarande produkt av traditionell plast.Matcha med andra köksredskap från GastroMax serien BIO- Tål maskindisk .

Se gärna också

Victorinox - Kebony Potatisskalare -25%

Victorinox potatisskalare ur serien Kebony är tillverkad i i rostfritt stål, har ett ensidigt knivblad och trähandtag för bra grepp. Skalaren är avsedd för högerhänta och har ett fast blad som inte roterar.

Victorinox produkter har livstidsgaranti mot material- och produktionsfel.

Schweziska Victorinox är ett gammalt kvalitetsmärke som ursprungligen började med att tillverka de världsberömda multifunktionella "Swiss Army Knives" redan 1884. Idag står Victorinox för hög kvalitet och innovation när det gäller flera typer av knivar, främst köksknivar för både professionellt bruk och hobbykockar med höga krav på sina verktyg.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Skalknivar

Skalknivar från Global

Se alla produkter
Blomkrukor

Blomkrukor från Klong

Se alla produkter
Serveringsfat

Serveringsfat från Villeroy & Boch

Se alla produkter
Bestickset

Bestickset från Zwilling

Se alla produkter