Fiskars - Norden Y-formad Grönsaksskalare Rostfritt stål

Jämför produkt Fiskars - Norden Y-formad Grönsaksskalare Rostfritt stål online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Fiskars - Norden Y-formad Grönsaksskalare Rostfritt stål i kategorin Skalare här hos oss.

Produktinformation

Y-formad grönsaksskalare från Fiskars med ett vickande blad som anpassar sig efter formen på det som skalas.Företaget grundades redan under 1600-talet, närmare bestämt år 1649 och är idag Finlands äldsta företag. Företaget var då ett av många järnbruk i Finland.

Fiskars produkter idag sträcker sig från trädgårdsredskap till köksredskap. För köket är Fiskars knivar, bestick och stekpannor otroligt populära. .

Se gärna också

Oxo - Multiskäre Set -25%

Detta set i fyra delar är en smidig och praktisk variant på det klassiska rivjärnet. Setet består av en behållare och fyra rivjärnsinsatser med olika grovlekar som enkelt placeras över behållaren för uppsamling av grönsakerna, men det går lika bra att använda rivjärnen för att riva ost eller annat direkt över maten. Det ingår ett medelgrovt järn, ett grovt järn och två rivjärn som du kan strimla grönsaker med. Ett enkelt sätt att riva grönsaker och andra råvaror med.

När rivjärnet inte används förvarar du smidigt de 4 rivjärnsinsatserna inuti behållaren – kompakt, tidssparande och enkelt. Tack vare de halkfria fötterna står behållaren stadigt på köksbänken. De vassa knivbladen är tillverkade i rostfritt stål och behållaren i polypropen. Tål diskmaskin.

- 4 rivjärnsinsatser
- Behållare för både uppsamling och förvaring
- Medföljer fingerskydd

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Servetter

Servetter från Rörstrand

Se alla produkter
Stekpannor

Stekpannor från Ronneby Bruk

Se alla produkter
Muminmuggar

Muminmuggar från Arabia

Se alla produkter
Kockknivar

Kockknivar från Wüsthof

Se alla produkter