Sidan innehåller annonslänkar

Aida - Skål 15 cm Mes Mörkgrön

Beställ Aida - Skål 15 cm Mes Mörkgrön på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Aida - Skål 15 cm Mes Mörkgrön inom kategorin Skålar.

Produktinformation

Skål tillverkad i vackert stengods från Aida. Skålen ingår i en serie av god kvalitet och med många olika uttryck på grund av den vackra reaktiva glasyren.

Skålar från andra varumärken

Upp till 57% rabatt
Eva Solo - Legio Nova Salladskålar 2 L + 3,3 L 2 delar Vit

Skålar från Eva Solo

Visa produkter inom Skålar från Eva Solo.
Upp till 25% rabatt
Bitz - BITZ Skål 12 cm Wood/Ocean

Skålar från Bitz

Här har vi samlat Skålar från Bitz.
Upp till 34% rabatt
Denby - Studio Pastaskål 4-pack Grå

Skålar från Denby

Se vad Denby har inom Skålar.
Upp till 25% rabatt
Iittala - Raami Skål 36 cl Laxrosa

Skålar från Iittala

Se vad Iittala har inom Skålar.
Upp till 50% rabatt
Stiernholm - Rhythm Fat till Kopp 15 cm Vit

Skålar från Stiernholm

Visa produkter inom Skålar från Stiernholm.
Upp till 25% rabatt
Hay - Swirl Skål 36 cm Grön

Skålar från Hay

Här har vi samlat Skålar från Hay.

Se gärna också

Denby - Studio Blue Skål 22 cm Ljusblå -18%

Handgjord skål i högkvalitativt lergods med en vacker mild blå glasyr och en diameter på 22 cm från engelska Denbys Studio Blue-kollektion.

Avnjut en riktigt harmonisk pastamiddag med denna vackra matskål från Denby. Med sin vackert milda design och glasyr i en fridfull blå ton som har fått det passande namnet Pebble kommer denna djupa tallrik att ge din hemlagade pasta just det där lilla extra som behövs när det kommer till upplägg för att riktigt imponera på dina gäster eller den hembjudna middagsdejten. Skålen är en del av Denbys Studio Blue-kollektion som har tagits fram med inspiration tagen från färger och texturer som kan hittas i stenar och mineraler, och som man sedan har kombinerat med mönster för att skapa en servisserie som karaktäriseras av naturligt vackra toner och moderna former. Resultatet blir en kollektion med en naturlig estetik som tillför harmoni till alla sorters matlagningsplatser – från kokvrån till det professionella köket - och som även kan kombineras med Denbys andra Studio-kollektioner såsom Studio Grey och Studio Craft. Skålen mäter 22 cm i diameter och kan diskas i diskmaskin.

Med sina rötter i Englands Derbyshire har Denby tillverkat handgjord keramik av allra högsta kvalitet i över 200 år. Den unikt starka leran som används för att skapa alla Denbys produkter upptäcktes av Derbyshires hantverkare i början på 1800-talet, och dessa konstnärer blev snart pionjärer inom keramik när de sedan använde leran för att skapa de allra första Denby-kollektionerna som vi både känner till och älskar idag. Nu, 200 år senare, fortsätter Denby sitt arbete framåt och går från styrka till styrka när de formger nya tidlösa kollektioner som både är typiskt engelska och samtidigt har en modern utstrålning. Handtillverkad brittisk keramik formgiven med kärlek och en passion för hantverket helt enkelt.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Matleverans24 2023