Aida - Søholm Solvej Skål 15 cm Creamy sand

Jämför produkt Aida - Søholm Solvej Skål 15 cm Creamy sand online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Aida - Søholm Solvej Skål 15 cm Creamy sand i kategorin Skålar här hos oss.

Produktinformation

Søholm Solvej Skål 15 cm Creamy sand från Aida är en stilren skål som är perfekt till yoghurten på morgon och till snacksen på kvällen. Duka upp med denna skål tillverkad i porslin i härlig pastellfärg.

Kombinera med mugg, skål och tallrik för att få en komplett servis. Tål maskindisk och mikrovågsugn.

Skålar från andra varumärken

Upp till 57% rabatt
Eva Solo - Legio Nova Salladskålar 2 L + 3,3 L 2 delar Vit

Skålar från Eva Solo

Visa produkter inom Skålar från Eva Solo.
Upp till 25% rabatt
Bitz - BITZ Skål 12 cm Wood/Ocean

Skålar från Bitz

Här har vi samlat Skålar från Bitz.
Upp till 34% rabatt
Denby - Studio Pastaskål 4-pack Grå

Skålar från Denby

Se vad Denby har inom Skålar.
Upp till 25% rabatt
Iittala - Raami Skål 36 cl Laxrosa

Skålar från Iittala

Se vad Iittala har inom Skålar.
Upp till 50% rabatt
Stiernholm - Rhythm Fat till Kopp 15 cm Vit

Skålar från Stiernholm

Visa produkter inom Skålar från Stiernholm.
Upp till 25% rabatt
Hay - Swirl Skål 36 cm Grön

Skålar från Hay

Här har vi samlat Skålar från Hay.

Se gärna också

Arabia - Mumin skål Vinterns Under

Mumin skål Vinterns Under är en del av Arabias säsongskollektion för vinter 2022. Denna muminskål har ett klassiskt vintermotiv med mumintrollet. Illustrationerna som vintersäsongen 2022 kollektionen Vinterns under är baserade på är Tove Janssons berättelse “Den farliga vintern” som gavs ut 1955. För som med alla muminprodukter från Arabia som vi på Cervera säljer har den ett unikt mumimmotiv som är baserat på Tove Janssons älskade Mumintroll.

Arabias populära Muminserie kommer för vintern 2022 i en ny härlig muminillustration. Illustratören och keramikern Tove Slotte har handritat illustrationerna baserade på Tove Janssons originalritningar från berättelsen “Den farliga vintern” som gavs ut 1955.

I denna berättelse bestämmer sig muminfamiljen för att inte sova sig genom vintern och får besök av den idrottsintresserade Herr Brisk som får dem att prova på olika vintersporter.
De figurer som pryder Arabia skålen Vinterns Under består av mumintrollet och resten av muminfamiljen och vännerna i mumindalen som åker skridskor på en sjö i ett underbart vinterlandskap.

Muminskålen från Arabia är designad av Kaj Franck i den tidlösa Teema-serien som många muminskålar är tillverkade i. Detta gör att du kan samla skålar med olika muminmotiv och de kommer ändå passa att användas med varandra i och med att deras former är likadana! Skålen är tillverkad i porslin och är 15 cm i diameter och försedd med by Arabia säsongsbottenstämpel.

Precis som övriga delar ur Arabias Muminserie tål porslinsskålen diskmaskin, mikrovågsugn, frys och ugnstemperatur upp till 250°C.

Kollektionen Vinterns Under innehåller förutom denna muminskål även en Muminmugg Vinterns Under i matchande illustration som också finns att köpa på Cervera!

Passa på att köpa dessa produkter tillsammans så får du en härlig start på dagen med morgonkaffe ur Vinterns Under mumin mugg och gröt eller fil från muminskålen. Dessutom kan den likt många andra muminprodukter bli ett samlarobjekt i framtiden! Varje säsong släpper Arabia ett antal muminmuggar och porslin i unika illustrationer som enbart säljs under en viss tid.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Matleverans24 2023