Sidan innehåller annonslänkar

Aida - Raw Skål hög 19,5 cm Northern Green

Beställ Aida - Raw Skål hög 19,5 cm Northern Green på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Aida - Raw Skål hög 19,5 cm Northern Green inom kategorin Skålar.

Produktinformation

Hög skål i stengods, perfekt till soppa, frukostfil eller som en liten serveringsskål.Serien Raw Northern Green från Aida är designad av Christiane Schaumburg-Müller. Serien ingår i Aida Raw, som utstrålar 70-talsnostalgi där den råa och naturliga stilen kombineras med en stilren och enkel design i neutrala nordiska färger.

Skapa en dukning med fina linneservetter tillsammans med detta vackra porslin. Alla delar är handgjorda i en speciell genomfärgningsteknik, som ger varje produkt ett unikt utseende.

Skålar från andra varumärken

Upp till 57% rabatt
Eva Solo - Legio Nova Salladskålar 2 L + 3,3 L 2 delar Vit

Skålar från Eva Solo

Visa produkter inom Skålar från Eva Solo.
Upp till 25% rabatt
Bitz - BITZ Skål 12 cm Wood/Ocean

Skålar från Bitz

Här har vi samlat Skålar från Bitz.
Upp till 34% rabatt
Denby - Studio Pastaskål 4-pack Grå

Skålar från Denby

Se vad Denby har inom Skålar.
Upp till 25% rabatt
Iittala - Raami Skål 36 cl Laxrosa

Skålar från Iittala

Se vad Iittala har inom Skålar.
Upp till 50% rabatt
Stiernholm - Rhythm Fat till Kopp 15 cm Vit

Skålar från Stiernholm

Visa produkter inom Skålar från Stiernholm.
Upp till 25% rabatt
Hay - Swirl Skål 36 cm Grön

Skålar från Hay

Här har vi samlat Skålar från Hay.

Se gärna också

Denby - Halo Serveringsskål 24 cm -25%

Stor serveringsskål som mäter 24 cm i diameter med en vackert iögonfallande glasyr från engelska Denbys Halo-serie.

Med denna stora serveringsskål behöver du aldrig oroa dig över att maten ska ta slut på bordet – ta med allt på en och samma gång, vare sig det är en vacker sallad eller en riktigt smaskig potatisgratäng, och se hur det både räcker och blir över. Den rymliga serveringsskålen är inte bara ett praktiskt kärl för dina hemlagade maträtter utan tillför även en elegant aspekt till ditt måltidsupplägg med en iögonfallande design och en färgskiftande glasyr som för tankarna till exotiska undervattensmiljöer och himlavalvet under stjärnklara nätter. Skålen är en del av Denbys Halo-serie och den unikt mönstrade glasyren som karaktäriserar kollektionen har omsorgsfullt tagits fram genom en rad processer där flera glasyrer kombineras för att sedan i ugnens hetta gå samman för att skapa ett exceptionellt resultat varje gång. Varje nytt exemplar får på så sätt unika detaljer i sitt mönster med naturliga variationer som sannerligen gör varje produkt i Halo-linjen till ett konstverk i sig. Skålen har en diameter på 24 cm och kan diskas i diskmaskin.

Med sina rötter i Englands Derbyshire har Denby tillverkat handgjord keramik av allra högsta kvalitet i över 200 år. Den unikt starka leran som används för att skapa alla Denbys produkter upptäcktes av Derbyshires hantverkare i början på 1800-talet, och dessa konstnärer blev snart pionjärer inom keramik när de sedan använde leran för att skapa de allra första Denby-kollektionerna som vi både känner till och älskar idag. Nu, 200 år senare, fortsätter Denby sitt arbete framåt och går från styrka till styrka när de formger nya tidlösa kollektioner som både är typiskt engelska och samtidigt har en modern utstrålning. Handtillverkad brittisk keramik formgiven med kärlek och en passion för hantverket helt enkelt.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Matleverans24 2023