Sidan innehåller annonslänkar

Aida - Raw Skål 9,5 cm Northern Green

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Liten skål i stengods, perfekt till godis eller småsaker.Serien Raw Northern Green från Aida är designad av Christiane Schaumburg-Müller. Serien ingår i Aida Raw, som utstrålar 70-talsnostalgi där den råa och naturliga stilen kombineras med en stilren och enkel design i neutrala nordiska färger.

Skapa en dukning med fina linneservetter tillsammans med detta vackra porslin. Alla delar är handgjorda i en speciell genomfärgningsteknik, som ger varje produkt ett unikt utseende.

Se gärna också

Royal Porcelain - Blanche Skål 23 cm Vit

Med Blanche Skål, 23 cm, i vit nyans kan du låta dina smakupplevelser flöda i en våg av ren njutning. Denna eleganta skål är inte bara en vanlig behållare - den är ett konstverk som höjer dina favoriträtter till nya höjder.Med sin kurvade design och perfekta proportioner ger denna skål en visuell estetik som ger varje servering en extra dos av lyx. Den är tillverkad av förstklassiga material, vilket inte bara gör den hållbar, men också ger en oöverträffad känsla av kvalitet.Använd den för att servera allt från fräscha sallader till ångande soppa, eller varför inte en läcker skål med glass? Denna skål ger dig friheten att utforska kulinariska äventyr utan begränsningar. I 1999 lanserades det första Royal Porcelain-serviset i Norge. Servisen mottogs mycket väl på marknaden, och på kort tid etablerade vi oss som ett kvalitetsvarumärke inom benporslin i Norge. Idag är Royal Porcelain en av världens ledande tillverkare av högkvalitativa serviser och är ett av de största varumärkena inom benporslin i Norge.Royal Porcelain står för kvalitet och god design. Våra serviser är skapade för att användas och älskas, vid alla livets stora och små tillfällen. Våra serier är populära på bröllopslistor och har i flera decennier toppat önskelistorna hos Tilbords.Våra serviser andas exklusivitet. Perfekt för dem som vill ha ett genomtänkt servis för festliga tillfällen. Vi tillverkar våra serviser i benporslin – den finaste typen av porslin.Alla våra serviser är tillverkade i benporslin, även känt som Bone China. Det anses vara den finaste typen av porslin och har fått sitt namn eftersom leran är tillsatt benaska. För övrigt består leran av kaolin, fältspat och kvarts.Produktionen sker i Thailand. Effektiv ledning, flera kvalitetskontroller och detaljerad uppmärksamhet vid varje steg i processen gör att produkterna håller de högsta internationella kvalitetsstandarderna. Fabrikerna kan producera upp till 30 miljoner enheter per år och använder den mest avancerade teknologin, maskinerna och expertisen från länder som Tyskland, England och Japan.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Matleverans24 2024