Aida - RAW Organic Skål 12x10 cm Northern Green

Jämför produkt Aida - RAW Organic Skål 12x10 cm Northern Green online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Aida - RAW Organic Skål 12x10 cm Northern Green i kategorin Skålar här hos oss.

Produktinformation

Skål från Aida som passat perfekt till oliver, snacksen eller till såsen på middagsbordet. Då produkten är tillverkad för hand kan variationer i färg, form och storlek förekomma.

Aida är ett danskt företag som designar, utvecklar och producerar daglig design för hemmet. Aida dukar det dagliga middagsbordet med service, glas, bestick, köksartiklar och presentartiklar i funktionell design och god kvalitet till vardagliga priser. .

Skålar från andra varumärken

Upp till 57% rabatt
Eva Solo - Legio Nova Salladskålar 2 L + 3,3 L 2 delar Vit

Skålar från Eva Solo

Visa produkter inom Skålar från Eva Solo.
Upp till 25% rabatt
Bitz - BITZ Skål 12 cm Wood/Ocean

Skålar från Bitz

Här har vi samlat Skålar från Bitz.
Upp till 34% rabatt
Denby - Studio Pastaskål 4-pack Grå

Skålar från Denby

Se vad Denby har inom Skålar.
Upp till 25% rabatt
Iittala - Raami Skål 36 cl Laxrosa

Skålar från Iittala

Se vad Iittala har inom Skålar.
Upp till 50% rabatt
Stiernholm - Rhythm Fat till Kopp 15 cm Vit

Skålar från Stiernholm

Visa produkter inom Skålar från Stiernholm.
Upp till 25% rabatt
Hay - Swirl Skål 36 cm Grön

Skålar från Hay

Här har vi samlat Skålar från Hay.

Se gärna också

Denby - Denbys Studio Blue Skål 22 cm Blå -17%

Handgjord skål i högkvalitativt lergods med en vackert mönstrad ljusblå glasyr och en diameter på 22 cm från engelska Denbys Studio Blue-kollektion.

Denna vackra matskål kommer att ge din hemlagade pastarätt en helt ny dimension när det kommer till det visuella, och efter att den krämiga pastan har lagts upp kommer det nästan att vara omöjligt att slita ögonen från den. Skålens väl uttänkta form och elegant mönstrade himmelsblåa glasyr som går under namnet Flint gör den till ett perfekt tillägg till din servis och vi kan garantera att när du väl har börjat använda den så kommer du knappt att vilja äta ur något annat igen. Skålen är en del av Denbys Studio Blue-kollektion som har tagits fram med inspiration tagen från färger och texturer som kan hittas i stenar och mineraler, och som man sedan har kombinerat med mönster för att skapa en servisserie som karaktäriseras av naturligt vackra toner och moderna former. Resultatet blir en kollektion med en naturlig estetik som tillför harmoni till alla sorters matlagningsplatser – från kokvrån till det professionella köket - och som även kan kombineras med Denbys andra Studio-kollektioner såsom Studio Grey och Studio Craft. Skålen mäter 22 cm i diameter och kan diskas i diskmaskin.

Med sina rötter i Englands Derbyshire har Denby tillverkat handgjord keramik av allra högsta kvalitet i över 200 år. Den unikt starka leran som används för att skapa alla Denbys produkter upptäcktes av Derbyshires hantverkare i början på 1800-talet, och dessa konstnärer blev snart pionjärer inom keramik när de sedan använde leran för att skapa de allra första Denby-kollektionerna som vi både känner till och älskar idag. Nu, 200 år senare, fortsätter Denby sitt arbete framåt och går från styrka till styrka när de formger nya tidlösa kollektioner som både är typiskt engelska och samtidigt har en modern utstrålning. Handtillverkad brittisk keramik formgiven med kärlek och en passion för hantverket helt enkelt.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Matleverans24 2023