Sidan innehåller annonslänkar

Aida - Raw Miniskålar 3-pack Titanium Black

Beställ Aida - Raw Miniskålar 3-pack Titanium Black på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Aida - Raw Miniskålar 3-pack Titanium Black inom kategorin Skålar.

Produktinformation

Söta miniskålar ur Aidas serie Raw av dubbelbränt stengods i högsta kvalitet med repfri glasyr. Kommer i set om 3 i praktisk presentförpackning.

Kombineras med fördel med andra produkter ur Raw-serien för en härlig och stämningsfull dukningSerien Raw Northern Green och Raw Metallic från Aida är designad av Christiane Schaumburg-Müller. Serien ingår i Aida Raw, som utstrålar 70-talsnostalgi där den råa och naturliga stilen kombineras med en stilren och enkel design i neutrala nordiska färger.

Skapa en dukning med fina linneservetter tillsammans med detta vackra porslin. Alla delar är handgjorda i en speciell genomfärgningsteknik, som ger varje produkt ett unikt utseende.

Skålar från andra varumärken

Upp till 57% rabatt
Eva Solo - Legio Nova Salladskålar 2 L + 3,3 L 2 delar Vit

Skålar från Eva Solo

Visa produkter inom Skålar från Eva Solo.
Upp till 25% rabatt
Bitz - BITZ Skål 12 cm Wood/Ocean

Skålar från Bitz

Här har vi samlat Skålar från Bitz.
Upp till 34% rabatt
Denby - Studio Pastaskål 4-pack Grå

Skålar från Denby

Se vad Denby har inom Skålar.
Upp till 25% rabatt
Iittala - Raami Skål 36 cl Laxrosa

Skålar från Iittala

Se vad Iittala har inom Skålar.
Upp till 50% rabatt
Stiernholm - Rhythm Fat till Kopp 15 cm Vit

Skålar från Stiernholm

Visa produkter inom Skålar från Stiernholm.
Upp till 25% rabatt
Hay - Swirl Skål 36 cm Grön

Skålar från Hay

Här har vi samlat Skålar från Hay.

Se gärna också

Martinex - Santorini Koti Skål 35 cl Blå/Vit

Skål med ett vackert blåvitt mönster och en volym på 35 cl från Martinex Santorini-kollektion.

Denna vackra skål från Martinex Santorini-serie gör sig utmärkt för mindre aptitretare och förrättssoppor. Lägg upp en mindre klase druvor, eller varför inte fylla upp skålen med en mumsig oliv- och fetaostblandning? Med Santorini-skålens vackra mönster kan du fantasifullt dagdrömma dig i väg till medelhavsområdet, och vi kan lova att så fort du avnjutit den första kalamataoliven från skålen så kommer du transporteras från ditt hem till en avskuggad plats under olivträdet på en av de grekiska öarnas sluttningar. Martinex Santorini-mönster har designats med inspiration tagen från den grekiska ön Santorini som är känd för sina fängslande landskap och vita hus med klarblåmålade tak. I Santorini-mönstret har man lekt rytmiskt med olika former och mönster för att skapa en harmonisk helhet som för tankarna till solnedgångar vid vita sandstränder som reser sig ur det Egeiska Havets famn. Skålen har en volym på 35 cl och kan rengöras i diskmaskin.

Finska Martinex är ett familjeägt företag som grundades år 1986 och som sedan dess har vuxit till att bli en av Finlands allra mest mångsidiga tillverkare och importörer av allt från hushållsartiklar och textilier till leksaker och spel. År 1992 startade de ett samarbete med Tove Jansson och Mumin-varumärket, och började redan då ta fram behändiga produkter med lekfulla Muminmotiv som designats för att kunna sprida glädje i vardagen hos både stora som små, och som har gjort det nu i över 30 år. Idag är Martinex ett internationellt företag som exporterar produkter till över 50 länder, men mycket mer än så har inte förändrats; de är fortfarande ett familjeföretag och tillsammans skapar de kärleksfullt produkter som är utformade för att göra din familjs vardag lite mysigare. Martinex - från en familj till en annan.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Matleverans24 2023