Sidan innehåller annonslänkar

Alessi - Alessi Boston Shaker 2 delar Koppar

Jämför produkt Alessi - Alessi Boston Shaker 2 delar Koppar online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Alessi - Alessi Boston Shaker 2 delar Koppar i kategorin Shaker här hos oss.

Produktinformation

Boston Shaker från italienska Alessi, designad av Ettore Sottsass. Denna shaker är resultatet av omfattande studier som Alberto Gozzi genomförde på professionella bar- och vintillbehör och anses vara den mest professionella shaker-typen.

Den består av två delar som passar perfekt ihop. Den övre glasdelen som man känner igen från klassikern, är ersatt med rostfritt tål, vilket gör shakern mer robust och greppvänlig.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Se gärna också

Table Top Stories - NYC Shaker Mönstrad

Från Table Top Stories och serien NYC kommer denna snygga shaker, perfekt till att skaka fram de perfekta drinkarna till festen. Den inbyggda silen i locket gör det enkelt att sila drinken när du häller upp den. Passar bra som en fin inredningsdetalj i hemmet när den inte används tack vare den stilrena designen.

Table Top Stories har ett sortiment för varje stund, varje smak och varje berättelse. Table Top Stories har tagit fram många fina serier av serviser och kökstillbehör, exempelvis vackra serien Secrets med räfflade glas som doftar middagar och tillställningar från förr eller den mer klassiska serien Rumours med ett brett utbud för både vardag och fest. Table Top Stories omfamnar alla dessa tillfällen och för samman människor i livgivande möten.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Matleverans24 2023