Afroart - Eco Textilservett 45x45 cm 2-pack Eco Thinstripe Svart

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

2-pack handvävda servetter i fint material från Afroart. Dessa fina och mjuka servetter kommer komma till stor användning, både till vardags och fest.

Ett hållbart alternativ då de tål maskintvätt och på så sätt kan användas om och om igen. De är tillverkad av 100% ekologisk bomull och finns i fler färger att välja mellan.

Serien Eco från Afroart består av textilier gjorda av bomull som är ekologist odlad och handvävs i området Kutch i Indien.Afroart har sedan 1967 arbetat med att presentera hantverk från länder i Asien, Afrika och Latinamerika för att stötta lokala företag och områden där hantverken är den främsta inkomstkällan. Alla produkter från Afroart är handgjorda och Fairtrade-tillverkade. .

Se gärna också

By Mogensen - Tygservett 55x55 cm Kaki

De eleganta tygservetterna från By Mogensen är tillverkade i ett hållbart material av 100% ekologisk GOTS-certifierad bomull. Tygservetten är vävd i nordiska, harmoniserande nyanser av grått och brunt som passar perfekt in i många stilar. Den läckra bomullen av högsta kvalitet gör att tygservetten ser fin och elegant ut, hur den än viks. Samtidigt skapas ett tidlöst, lugnt och hemtrevligt uttryck i rummet. Tygservetten har en klassisk, fyrkantig form som mäter 55x55 cm. Med en tygservett från By Mogensen skapar du enkelt ett personligt uttryck i traditionella material och med inbjudande, unik design och färg. Kollektionen är inspirerad av Emilie Mogensens bestemor och bestefar, Alice och Børge Mogensen. De var båda designers och hade en stor kärlek till det individuella hantverket. Børge Mogensens var en av vår tids största möbeldesigners. Hans enkla och funktionella design har uppskattats av konsumenter runt om i världen i ett halvt sekel. Emilie Mogensen har omtolkat tidens textila hantverk.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Matleverans24 2024