Afroart - Eco Textilservett 45x45 cm 2-pack Eco Thinstripe Svart

Beställ Afroart - Eco Textilservett 45x45 cm 2-pack Eco Thinstripe Svart på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Afroart - Eco Textilservett 45x45 cm 2-pack Eco Thinstripe Svart inom kategorin Servetter.

Produktinformation

2-pack handvävda servetter i fint material från Afroart. Dessa fina och mjuka servetter kommer komma till stor användning, både till vardags och fest.

Ett hållbart alternativ då de tål maskintvätt och på så sätt kan användas om och om igen. De är tillverkad av 100% ekologisk bomull och finns i fler färger att välja mellan.

Serien Eco från Afroart består av textilier gjorda av bomull som är ekologist odlad och handvävs i området Kutch i Indien.Afroart har sedan 1967 arbetat med att presentera hantverk från länder i Asien, Afrika och Latinamerika för att stötta lokala företag och områden där hantverken är den främsta inkomstkällan. Alla produkter från Afroart är handgjorda och Fairtrade-tillverkade. .

Servetter från andra varumärken

Upp till 50% rabatt
Byon - Trapani Servett Lin 45x45 cm Korall

Servetter från Byon

Missa inga bra priser på Servetter från Byon.
Upp till 44% rabatt
Sagaform - Ella Servett 45x45 cm Beige

Servetter från Sagaform

Missa inga bra priser på Servetter från Sagaform.
Upp till 50% rabatt
Broste Copenhagen - Gracie Tygservett 45x45 cm Rosa

Servetter från Broste Copenhagen

Visa produkter inom Servetter från Broste Copenhagen.
Upp till 50% rabatt
Table Top Stories - Leia Servett 45x45 cm 2-pack Blå

Servetter från Table Top Stories

Utforska allt inom Servetter från Table Top Stories.
Upp till 30% rabatt
IHR - Servett Fruits of Summer 33x33 cm

Servetter från IHR

Se produkter inom Servetter från IHR.
Upp till 50% rabatt
Bungalow - Lotus Servett 45x45 cm 4-pack Rubin

Servetter från Bungalow

Här har vi samlat Servetter från Bungalow.

Se gärna också

Tell Me More Interiors - Lin Servett 45x45 cm Mörkgrå -33%

Servett 45x45 cm från Tell Me More Interiors tillverkad i mjukt stentvättat frankst linne. Att duka med servetter lyfter du din dukning till nya höjder. För en exklusiv känsla till finmiddagen eller när du vill ha lite mer guldkant i vardagen. Välj mellan flera olika färger och mixa och matcha för att variera din dukning efter tycke och smak.

Lin har en bra absorptionsförmåga, torkar snabbt och är slitstark vilket gör det ett utmärkt material i en servett. Linneservetter ger en rustik känsla och tål att användas om och om igen då linet blir vackrare och skönare med tiden. Föredrar du en lätt skrynklig och mjuk servett rekommenderar vi att låta den hängtorka till nästan helt torr och då torktumla den ett par minuter. Tvätta gärna i lägre temperaturer för miljöns skull. Linneservetten kan tvättas i max 60° och tål torktumling.

- 100% linne
- Stentvättat franskt linne

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Matleverans24 2023