Alessi - Alessi Veneer Skål 21 cm Röd/Brun

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Veneer skål från italienska Alessi. Blir en fin prydnad i ditt hem i, kanske till godis eller nötter, eller bara som den är.

Tillverkad av stål, dekorerad med ett träkornmönster som smälter samman det traditionella med det moderna. Snygg att matcha med andra delar från samma serie. .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Serveringsskålar från andra varumärken

Upp till 80% rabatt
Rörstrand - "Annika" Skål på fot

Serveringsskålar från Rörstrand

Här har vi samlat Serveringsskålar från Rörstrand.
Upp till 50% rabatt
Kähler Design - Unico Skål 18 cm Rosa

Serveringsskålar från Kähler Design

Utforska allt inom Serveringsskålar från Kähler Design.
Upp till 40% rabatt
Kosta Boda - Bruk Lock Ek 20,5 cm

Serveringsskålar från Kosta Boda

Se produkter inom Serveringsskålar från Kosta Boda.
Upp till 60% rabatt
Orrefors - Explicit Checks Skål 22,3 cm

Serveringsskålar från Orrefors

Visa produkter inom Serveringsskålar från Orrefors.
Upp till 40% rabatt
Nybridge - Galaxy Skål 40 cm Silver

Serveringsskålar från Nybridge

Se produkter inom Serveringsskålar från Nybridge.
Upp till 40% rabatt
LSA INTERNATIONAL - Dine Skål 24 cm

Serveringsskålar från LSA INTERNATIONAL

Utforska allt inom Serveringsskålar från LSA INTERNATIONAL.

Se gärna också

Denby - Studio Grey Serveringsskål 24 cm Ljusgrå -17%

Stor serveringsskål med en modern grå design och en diameter på 24,5 cm från engelska Denbys Studio Grey-kollektion.

Denna stora serveringsskål gör sig riktigt bra i mitten på långbordet och är ett perfekt uppläggningsfat för midsommarfestens huvudrätt. Använd skålen för servering av allt från saftig ugnsbakad fisk till kräftor under augustimånadens kräftskiva och förundras över hur den modernt eleganta designen lyfter fram dina maträtters färger och får dem att se ännu mer smakrika ut – detta är magin i Studio Grey-serien! Artiklarna i Studio Grey-kollektionen har tagits fram genom att kombinera glasyrer med mönster som påminner om kvarts, kol och granit med moderna och praktiska former och resultatet blir en avslappnad och samtidigt effektfull estetik som gör sig lika bra i hemmaköket som i den minimalistiskt inredda restaurangen. Studio Grey-skålen kan kombineras med produkter från Denbys andra Studio-kollektioner såsom Studio Blue och Studio Craft och mäter 24,5 cm i diameter. Kan diskas i diskmaskin.

Med sina rötter i Englands Derbyshire har Denby tillverkat handgjord keramik av allra högsta kvalitet i över 200 år. Den unikt starka leran som används för att skapa alla Denbys produkter upptäcktes av Derbyshires hantverkare i början på 1800-talet, och dessa konstnärer blev snart pionjärer inom keramik när de sedan använde leran för att skapa de allra första Denby-kollektionerna som vi både känner till och älskar idag. Nu, 200 år senare, fortsätter Denby sitt arbete framåt och går från styrka till styrka när de formger nya tidlösa kollektioner som både är typiskt engelska och samtidigt har en modern utstrålning. Handtillverkad brittisk keramik formgiven med kärlek och en passion för hantverket helt enkelt.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Matleverans24 2024