Sidan innehåller annonslänkar
Aida

Aida - Raw Fat på Fot 34 cm

549 kr
Kontrollera pris

Köp nu

Fat på fot med modern look och en touch av 70-tals nostalgi. Kombinationen av det råa och naturliga utseendet med den snygga, enkla designen i neutrala, nordiska nyanser är oslagbar. Fatet har en repfri glasyr och är tillverkat i en speciell genomfärgad kvalitet som ger varje produkt ett unikt utseende.


Jämför produkt Aida - Raw Fat på Fot 34 cm online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Aida - Raw Fat på Fot 34 cm i kategorin Serveringsdelar här hos oss.

Kategori: Serveringsdelar
Artikelnummer: 121202
Visa fler

Från kunskapsbanken

Aida

Aida är en opera i fyra akter med musik av Giuseppe Verdi. Libretto av Antonio Ghislanzoni efter Camille du Locles franska text (1868).

Fat

Fat och FAT kan avse: Fat (hushållsredskap) – en mer eller mindre flat skål eller tallrik främst avsedd för servering av föda Fat – en typ av cylindrisk behållare som oftast är gjord av trä eller plåt, se tunna (behållare) Fat (mått) – ett mått för våta varor omkring 157 liter Oljefat – en standardiserad behållare för petroleum som fylls med 200 liter eller en "engelsk barrel" med 159 liter FAT – akronym för engelska File-Allocation -Table, ett filsystem för DOS och Microsoft Windows

Company

Company är en musikal med sångtexter och musik av Stephen Sondheim och libretto som bygger på 11 enaktare av George Furth.