Aida - Raw Serveringset 5 delar Svart

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Raw Serveringsset 5 delar från Aida. Setet innehåller salladssked, salladsgaffel, tårtspade, såssked, serveringssked och kommer i presentförpackning.

Setet finns i tre olika färger svart, silver, guld. Komplettera gärna med andra delar ur Aida Raw.

Tål maskindisk. Aida är ett danskt företag som designar, utvecklar och producerar daglig design för hemmet.

Se gärna också

Tramontina - Förskärsgaffel 7 cm

Underbar förskärsgaffel från Tramontina med tidlös och ergonomisk design.

Denna gaffel är 7 cm lång och tillverkad i material som är perfekta för grillbestick. Själva gaffeln är tillverkad i rostfritt stål som är både tåligt och beständigt.

Trähandtaget är tillverkat med polywoodteknik som är ytbehandlad och hårt pressad furu som tål maskindisk så du inte behöver stå och handdiska besticken om du haft en stor grillfest!

Förskärargaffeln är från det brasilianska varumärket Tramontina, som är världsledande inom grillutrustning. De tillverkar produkter som både förenklar och förbättrar själva grillandet och även bestick och serveringsartiklar som hjälper till att på bästa sätt njuta av resultatet av grillningen. Kombinera gärna denna förskärsgaffel med andra bestick, som till exempel köttknivar, från Tramontina som också finns att köpa på Cervera

Tramontina är som sagt ett brasilianskt företag som grundades redan 1911 och idag är världsledande inom all sorts grillutrustning, från grillar och grillutrustning till bestick av olika slag. Alla tillverkade med samma höga kvalitet och skapade speciellt för att användas vid grillning och när du njuter av att äta det du grillat!

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Matleverans24 2024