Sidan innehåller annonslänkar

Gefu - Fågelsax Rostfri

Beställ Gefu - Fågelsax Rostfri på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Gefu - Fågelsax Rostfri inom kategorin Saxar.

Produktinformation

Kraftig fågelsax med böjda skär för att klippa isär och bereda fågel. Den har en räffling på ena bladet som saxen ger bra grepp i fågeln.

Tillverkad i högkvalitativt rostfritt stål av tyska Gefu. Utrustad med en spärr, för säker förvaring.

Se gärna också

Fiskars - Oiva Toikka Collection Universalsax 21 cm Frutta Grå -25%

Sax från Fiskars. De nya Fiskars X Iittala saxarna har samma väsentliga egenskaper som de ursprungliga Fiskars-saxarna med orange handtag, men visar nu de fantasifulla motiven från Toikka. För högerhänta. Tål maskindisk.

Företaget grundades redan under 1600-talet, närmare bestämt år 1649 och är idag Finlands äldsta företag. Företaget var då ett av många järnbruk i Finland.
Fiskars produkter idag sträcker sig från trädgårdsredskap till köksredskap. För köket är Fiskars knivar, bestick och stekpannor otroligt populära.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Kökshanddukar och disktrasor

Kökshanddukar och disktrasor från Kochblume

Se alla produkter
Muggar

Muggar från Eva Solo

Se alla produkter
Kryddkvarnar

Kryddkvarnar från Peugeot

Se alla produkter
Grytor

Grytor från Fiskars

Se alla produkter