Sidan innehåller annonslänkar

Fiskars - ReNew Hobbysax 13 cm

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Klipp och pyssla med denna lilla fina hobbysax från Fiskars och serien ReNew. Ett bra val om du vill tänka lite extra på naturen och jordens resurser.

Saxen är tillverkad av återvunna (80 %) och förnybara (13 %) material samtidigt som den är 100 % återvinningsbar – allt av hänsyn till naturen. De korta bladen i återvunnet rostfritt stål har en trubbig spets för att tryggt kunna hanteras och användas överallt i hemmet.

Det ergonomiska handtaget i återvunnen plast och förnybar cellulosa ger både hög komfort och optimalt grepp. Saxarna tillverkas och testas manuellt i Finland för att säkerställa högsta tänkbara kvalitet och klippegenskaper.

Förpackningen är tillverkad av 100 % återvunnet och återvinningsbart papper. Denna sax passar både höger- och vänsterhänta och är 13 cm lång. .

Se gärna också

Fiskars - ReNew Universalsax 21 cm -28%

Den klassiska universalsaxen från Fiskars här i återvunnet material. De återvunna saxarna är gjorda för att hålla – på samma sätt som alla andra produkter från Fiskars. Dessa saxar är 100% återvinningsbara och tillverkas av återvunna material (80 %) och cellulosafibrer (13 %). De ergonomiska handtagen ger en utmärkt komfort och skären i rostfritt stål håller skärpan länge. Saxarna tillverkas och testas manuellt i Finland för att säkerställa högsta tänkbara kvalitet och klippegenskaper. Fiskars återvunna saxar är 21 cm långa, utformade för högerhänta och levereras i förpackningar som är tillverkade av 100-procentigt återvunna pappersfibrer. Fiskars återvunna saxar har designats med hållbarhet i fokus och erbjuder ett mer medvetet val för klipparbeten i hemmet.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Matleverans24 2024