Sidan innehåller annonslänkar

Fiskars - ReNew Hobbysax 13 cm

Beställ Fiskars - ReNew Hobbysax 13 cm på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Fiskars - ReNew Hobbysax 13 cm inom kategorin Saxar.

Produktinformation

Klipp och pyssla med denna lilla fina hobbysax från Fiskars och serien ReNew. Ett bra val om du vill tänka lite extra på naturen och jordens resurser.

Saxen är tillverkad av återvunna (80 %) och förnybara (13 %) material samtidigt som den är 100 % återvinningsbar – allt av hänsyn till naturen. De korta bladen i återvunnet rostfritt stål har en trubbig spets för att tryggt kunna hanteras och användas överallt i hemmet.

Det ergonomiska handtaget i återvunnen plast och förnybar cellulosa ger både hög komfort och optimalt grepp. Saxarna tillverkas och testas manuellt i Finland för att säkerställa högsta tänkbara kvalitet och klippegenskaper.

Förpackningen är tillverkad av 100 % återvunnet och återvinningsbart papper. Denna sax passar både höger- och vänsterhänta och är 13 cm lång. .

Se gärna också

Fiskars - Razoredge Softgrip Universal Sax 21 cm Orange -25%

RazorEdge Softgrip Universal är en tygsax av hög kvalitet, förstärkt med extremt vassa blad. Ultravassa blad i härdat rostfritt stål med en mycket finslipad kant. Saxen gör rena snitt ända till spetsen och håller sig vass. Men en avancerad svängande design ger bladet den jämnaste skärning hittills. Men både Softgrip beröringspunkter och ergonomisk form på tum- och fingeröglor för att passa handen och dess naturliga rörelse. RazorEdge Softgrip Universal kommer med en skyddsslida för att hålla saxen säker och skyddad. Högerhänt.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Muggar

Muggar från Sagaform

Se alla produkter
Smaker för kolsyrade drycker

Smaker för kolsyrade drycker från SodaStream

Se alla produkter
Vattenglas

Vattenglas från Carolina Gynning

Se alla produkter
Mun  tänder

Mun tänder från WATERPIK

Se alla produkter