Fiskars - Razoredge Softgrip Universal Sax 21 cm Orange

Jämför produkt Fiskars - Razoredge Softgrip Universal Sax 21 cm Orange online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Fiskars - Razoredge Softgrip Universal Sax 21 cm Orange i kategorin Saxar här hos oss.

Produktinformation

RazorEdge Softgrip Universal är en tygsax av hög kvalitet, förstärkt med extremt vassa blad. Ultravassa blad i härdat rostfritt stål med en mycket finslipad kant.

Saxen gör rena snitt ända till spetsen och håller sig vass. Men en avancerad svängande design ger bladet den jämnaste skärning hittills.

Men både Softgrip beröringspunkter och ergonomisk form på tum- och fingeröglor för att passa handen och dess naturliga rörelse. RazorEdge Softgrip Universal kommer med en skyddsslida för att hålla saxen säker och skyddad.

Se gärna också

Fiskars - Oiva Toikka Collection Universalsax 21 cm Cheetah brun -25%

Sax från Fiskars. De nya Fiskars X Iittala saxarna har samma väsentliga egenskaper som de ursprungliga Fiskars-saxarna med orange handtag, men visar nu de fantasifulla motiven från Toikka. Sax för högerhänta. Tål maskindisk.

Företaget grundades redan under 1600-talet, närmare bestämt år 1649 och är idag Finlands äldsta företag. Företaget var då ett av många järnbruk i Finland.
Fiskars produkter idag sträcker sig från trädgårdsredskap till köksredskap. För köket är Fiskars knivar, bestick och stekpannor otroligt populära.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Brödrostar

Brödrostar från Ariete

Se alla produkter
Serveringsskålar

Serveringsskålar från Rörstrand

Se alla produkter
Kaffebryggare

Kaffebryggare från Moccamaster

Se alla produkter
Servisset

Servisset från Royal Copenhagen

Se alla produkter