Fiskars - Oiva Toikka Collection Universalsax 21 cm Frutta Grå

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Sax från Fiskars. De nya Fiskars X Iittala saxarna har samma väsentliga egenskaper som de ursprungliga Fiskars-saxarna med orange handtag, men visar nu de fantasifulla motiven från Toikka.

För högerhänta. Tål maskindisk.Företaget grundades redan under 1600-talet, närmare bestämt år 1649 och är idag Finlands äldsta företag.

Företaget var då ett av många järnbruk i Finland. Fiskars produkter idag sträcker sig från trädgårdsredskap till köksredskap.

Se gärna också

Moomin Fiskars - Mumin Universalsax Snusmumriken 21 cm

"Oroa dig inte, vi kommer att ha underbara drömmar, och när vi vaknar kommer det att vara vår." - SNUSMUMRIKEN. De förtjusande och udda karaktärerna i Muminberättelserna blir levande i en lekfull samling Fiskars-saxar. Lägg till Snusmumrikens fria anda till dina projekt och få ett lugnt självförtroende vart kreativiteten än leder. Fiskars X Mumin Universalsax Snusmumriken, är idealiska för mångsidiga klippuppgifter hemma, i skolan och på kontoret. Fiskars saxar är gjorda med blad av högkvalitativt rostfritt stål med en precisionsslipad kant som förblir vass längre och skär hela vägen till spetsen. Ett lätt, ergonomiskt skulpterat handtag säkerställer komfort och kontroll. Tillverkad i Finland, testad för hand.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Matleverans24 2024