Fiskars - Mumin Universalsax 21 cm Muminpappa Blå

Beställ Fiskars - Mumin Universalsax 21 cm Muminpappa Blå på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Fiskars - Mumin Universalsax 21 cm Muminpappa Blå inom kategorin Saxar.

Produktinformation

Vem älskar inte Fiskars universalsax med Mumin? Muminmammans sax är i härligt röd färg och Muminpappans är i blåa toner på ett stormande hav. För dig som föredrar jordnära färger så finns Sniff.

Se gärna också

Fiskars - Oiva Toikka Collection Universalsax 21 cm Helle Blå -25%

Sax från Fiskars. De nya Fiskars X Iittala saxarna har samma väsentliga egenskaper som de ursprungliga Fiskars-saxarna med orange handtag, men visar nu de fantasifulla motiven från Toikka. För högerhänta. Tål maskindisk.

Företaget grundades redan under 1600-talet, närmare bestämt år 1649 och är idag Finlands äldsta företag. Företaget var då ett av många järnbruk i Finland.
Fiskars produkter idag sträcker sig från trädgårdsredskap till köksredskap. För köket är Fiskars knivar, bestick och stekpannor otroligt populära.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Julbelysning

Julbelysning från Watt & Veke

Se alla produkter
Muggar

Muggar från Bitz

Se alla produkter
Kosttillskott

Kosttillskott från PHARMA NORD

Se alla produkter
Servetter

Servetter från Tell Me More Interiors

Se alla produkter