Sidan innehåller annonslänkar

Fiskars - Mumin Universalsax 21 cm ABC Lila

Jämför produkt Fiskars - Mumin Universalsax 21 cm ABC Lila online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Fiskars - Mumin Universalsax 21 cm ABC Lila i kategorin Saxar här hos oss.

Produktinformation

Universalsax ABC från Fiskars x Mumin. Fint motiv med Lilla My bland bokstäver.

För högerhänta. Tål maskindisk.

Företaget grundades redan under 1600-talet, närmare bestämt år 1649 och är idag Finlands äldsta företag. Företaget var då ett av många järnbruk i Finland.

Fiskars produkter idag sträcker sig från trädgårdsredskap till köksredskap. För köket är Fiskars knivar, bestick och stekpannor otroligt populära. .

Se gärna också

Global - Global Global GKS-210 Sax 21 cm -25%

En Kökssax från Global med en mängd smarta funktioner bland annat smalnar handtaget av i en kil som du kan använda för att bända upp t ex svåröppnade burkar. Globalsaxen har även en grepptänder på insidan av handtagen som gör att du kan öppna skruvkorkar och använda saxen som klo/nötknäppare. Med en skruv kan justerar du enkelt saxens blad.

Denna Global GKS-210 Sax 21 cm är tillverkad i högkvalitativt japanskt rostfritt stål och har mikrotandad egg.

Den är kort sagt så genomtänkt, väldesignad och förstklassig som vi är vana vid från Globals knivar och produkter överlag.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Glasunderlägg

Glasunderlägg från Pimpernel

Se alla produkter
Blenders

Blenders från Bosch

Se alla produkter
Pastatallrikar

Pastatallrikar från Bitz

Se alla produkter
Grillar  pizzaugnar

Grillar pizzaugnar från Outdoorchef

Se alla produkter