Fiskars - Mumin Barnsax Mumintrollet 13 cm Blå

Beställ Fiskars - Mumin Barnsax Mumintrollet 13 cm Blå på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Fiskars - Mumin Barnsax Mumintrollet 13 cm Blå inom kategorin Saxar.

Produktinformation

Den berömda Fiskars Classic saxen anpassad för barns händer. Unikt och patenterat rundat handtag för mer komfort och kontroll.

Se gärna också

Kockums - Träsax/Tång 20 cm Lönnträ -25%

Saxformad mattång av lönnträ från Kockums. Använd för att enkelt plocka upp sallad ur salladsskålen eller använd den för att ta upp korv från grytan.

Kockums Jernverk, ett anrikt företag som tillverkat köksprodukter i emaljerat stål ända sedan 1800-talet. Träredskap, skärbrädor och brickor är en nödvändighet i dagens kök. De förlänger livslängden på dina köksprodukter genom att vara skonsamma mot kokkärlens ytor.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Taklampor

Taklampor från House Doctor

Se alla produkter
Stearinljus

Stearinljus från Hilke

Se alla produkter
Kaffe

Kaffe från Bergstrands Kafferosteri

Se alla produkter
Avfallshinkar

Avfallshinkar från Joseph Joseph

Se alla produkter