Fiskars - Norden Traktörpanna Rostfritt Stål 26 cm

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Traktörpanna Norden Från fiskars, inspirerad av nordisk natur och traditioner, är ett kvalitetskärl i rostfritt stål med en kant-till-kant konstruktion som gör att hela ytan av kärlet värmas upp. Aluminiumkärnan mellan det yttre och inre rostfria lagret garanterar jämn värmefördelning på alla typer av hällar.

Den tjocka, 3,5 mm basen fördelar värme effektivt. Den unika Thermium-mineralbehandlingen ger traktörpannan naturliga non-stick egenskaper även vid mycket höga temperaturer.

Behandlingen gör Nordens traktörpanna perfekt för stekning. Locket är av högkvalitativt rostfritt stål, designen på locket och kärlets handtag minimerar värmeöverföringen, detta för en bekväma och säker användning.

Sauteuser och traktörpannor från andra varumärken

Gastrolux - Traktörpanna 28 cm

Sauteuser och traktörpannor från Gastrolux

Här har vi samlat Sauteuser och traktörpannor från Gastrolux.
Tefal - Hard Titanium Pro Kastrull 28 cm Svart

Sauteuser och traktörpannor från Tefal

Här har vi samlat Sauteuser och traktörpannor från Tefal.
EVA TRIO - Dura Line Stekpanna 28 cm

Sauteuser och traktörpannor från EVA TRIO

Visa produkter inom Sauteuser och traktörpannor från EVA TRIO.

Se gärna också

GreenPan - Barcelona Pro Traktörpanna med lock 30 cm

Traktörpanna i aluminium med en diameter på 30 cm och non-stick-beläggning, två sidohandtag samt ett medföljande glaslock från belgiska GreenPans Barcelona Pro-serie.

Denna stora traktörpanna med sina höga kanter och sitt medföljande genomskinliga lock passar perfekt när du ska laga till en smaskig såsbaserad rätt som en stuvning eller gryta. Traktörpannan är en del av GreenPans professionella kokkärlskollektion Barcelona, och är utrustad med deras egenpatenterade non-stick-beläggning Thermolon som både är extremt hållbar och helt fri från skadliga kemikalier för hälsosam matlagning under flera år framåt. Som om detta inte var nog har Barcelona-kokkärlen också mångfaldigt blivit utsedda till Bäst i Test av flera publikationer för sin innovativa design och material av högsta kvalité som garanterat kommer att få dig att känna dig som en kock i Michelin-klass varje gång du använder dem.

GreenPan startades av de två belgiska barndomsvännerna Jan Helskens och Wim De Veirman när de upptäckte att vanliga kokkärl med non-stick-beläggning gav ifrån sig giftiga ämnen när de överhettades. Tillsammans bestämde de sig där och då för att utveckla sin egen non-stick-beläggning, och det var så företaget GreenPan kom till! Med sin hälsosamma keramiska non-stick-beläggning Thermolon är GreenPan det hälsosamma alternativet för den som både värnar om naturen och om sitt välmående. Ett grönt alternativ för den medvetne som inte tummar på kvalitén helt enkelt!

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Matleverans24 2024