Fiskars - Hard Face Traktörpanna 2,8 L

Jämför produkt Fiskars - Hard Face Traktörpanna 2,8 L online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Fiskars - Hard Face Traktörpanna 2,8 L i kategorin Sauteuser och traktörpannor här hos oss.

Produktinformation

Fiskars Hard Face traktörpanna av aluminium är designad för att möta kökets tuffaste utmaningar. Den extremt tåliga Hardtec Superior+-beläggningen är fri från PFOA, handtagen i bakelit ger bra grepp och håller sig svala.

Locket har en smart avhällningsfunktion samt värmetålig silikonkant. Traktörpannans tjocka energybase-botten fördelar värmen jämnt och effektivt, den värms upp 50% snabbare och sparar 30% energi på en keramikhäll.

Se gärna också

Vargen & Thor - Traktörpanna med Glaslock Koppar 28 cm -25%

Modell Y, en traktörpanna från Vargen & Thor, som är byggd för att hålla länge och ger möjlighet till stor variation i matlagningen. I traktörpannan kan du t.ex. koka såser eller steka råvaror och passar både för vardagskocken som går på känsla och för recept-entusiasten. Det medföljande locket i glas gör att såser och grytor kan stå och puttra länge på en låg värme. All mat smakar lite bättre när man tillagar det med bra råvaror, engagemang och bra verktyg. Vargen & Thor inspirerar till engagerad matlagning, och levererar de bra verktygen.

Till serien Mjölner, där Modell Y ingår, har man använt äkta koppar till utsidan, ingen plätering här inte. PFOA-fri beläggning på insidan. Innehållet som skapar egenskapen non-stick är PTFE, Polytetrafluoreten. Handtagen är tillverkade i rostfritt stål, och är värmesäkra. Det är en riktigt vacker pärla att ha i köksskåpet eller framme på spisen, redo för nästa recept.

Vargen & Thor har tack vare ny teknik fått pannan att fungera på alla hällar, till och med induktion. Den går också att använda för tillagning i ugn, upp till 300°c. Vid tillagning i ugn blir handtagen varma, så det kan vara bra att använda det skräddarsydda handtagsskyddet Ulla från Vargen & Thor.

Modell Y kan diskas i diskmaskin, och det är bra att veta att vid användning av gas, i ugn eller i diskmaskin/med diskmedel så kan kopparytan få fläckar. För att bevara ursprunglig nyans rekommenderas användning av kopparputs.

I Mjölner-serien finns även en kastrull, Vera, på 1,6 liter och grytan Miranda på 4 liter. De är även snygga att kombinera med bestick och andra köksredskap från samma tillverkare.

- PFOA-fri nonstick Froststickbeläggning
- Fungerar med induktion, glas- gas och keramikhällar
- Glaslock ingår
- Rostfritt stål och äkta koppar
- Mäter ø28 cm

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Köksfläktar  spiskåpor

Köksfläktar spiskåpor från Cylinda

Se alla produkter
Grytlappar och grytvantar

Grytlappar och grytvantar från Scandinavian Home

Se alla produkter
Serveringsfat

Serveringsfat från PotteryJo

Se alla produkter
Djupa tallrikar

Djupa tallrikar från Table Top Stories

Se alla produkter