Sidan innehåller annonslänkar

Zassenhaus - Berlin Saltkvarn 24 cm Bok

-50%

Jämför produkt Zassenhaus - Berlin Saltkvarn 24 cm Bok online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Zassenhaus - Berlin Saltkvarn 24 cm Bok i kategorin Saltkvarnar här hos oss.

Produktinformation

Berlinkvarnarna har en klassisk, tidlös design som passar in i de flesta kök och blir en fin inredningsdetalj på såväl köksbänk och köksbord. Tillverkad av bok och har ett steglöst keramiskt malverk vilket gör att du kan få önskad storlek beroende på vad som ska kryddas.

Malverket kommer med 25 års garanti. Berlinkvarnarna finns i både salt och peppar och är märkta med S och P på knopparna för att särskilja dem. .

Se gärna också

Zassenhaus - Frankfurt Saltkvarn 24 cm Bok

Den eleganta saltkvarnen Frankfurt i bokträ från Zassenhaus har inte bara utseendet, den har också ett otroligt hållbart keramiskt malverk. Utöver att den blir en fin detalj till köket eller bordet kommer den också ge hemmakocken en upplevelse präglad av hög kvalité.

Den här saltkvarnen har en höjd på 24 cm och ett malverk i härdad keramik vilket är det näst hårdaste materialet efter diamant. Välj mellan 6 olika kornstorlekar och smaksätt maten med finmalet eller grovmalt salt, det är du som bestämmer. Saltkvarnen är märkt med ett S på toppen för att du enkelt ska kunna särskilja peppar- och saltkvarnen.

Zassenhaus tillverkar kvarnar i hög kvalité och är en av världens bästa kvarntillverkare. Deras kvarnar går inte bara att finna i svenska hem, de är även mycket populära bland professionell matlagning och används ofta på restauranger i Sverige.

Läs mer

Från kunskapsbanken

Berlin

Berlin är huvudstad i Tyskland och dess folkrikaste stad med 3,7 miljoner invånare (2017). Inräknat förorter har staden omkring 4,6 miljoner invånare (2017). Staden är med sina 892 kvadratkilometer Tysklands största stad även till ytan. Berlin utgör även en delstat i Tyskland, förbundslandet Berlin. Berlin är genom sitt kulturella och historiska arv en av Europas mest kända och besökta metropoler. Berlin är en betydande trafikknutpunkt och ett viktigt ekonomiskt och kulturellt centrum i Tyskland och Europa. Institutioner som universitet, forskningscentrum, teatrar, museer men också festivaler, nattlivet och arkitekturen i Berlin har världsrykte. Historiskt har Berlin varit huvudstad i flera av de tyska stater som föregått dagens Tyskland, som Kurfurstendömet Brandenburg, Kungadömet Preussen, Kejsardömet Tyskland, Weimarrepubliken, Nazityskland och Östtyskland. Berlin är sedan återföreningen den 3 oktober 1990 det återförenade Tysklands huvudstad. Från Förbundsrepubliken Tysklands grundande 1949 hade Bonn fungerat som de facto huvudstad (korrekt: regeringssäte, ty: Regierungssitz) i Västtyskland och Östberlin som huvudstad i Östtyskland. Från krigsslutet 1945 till 1949 var Berlin en av de fyra segermakterna besatt stad.