Sidan innehåller annonslänkar

Gefu - Special Salladsslunga

Jämför produkt Gefu - Special Salladsslunga online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Gefu - Special Salladsslunga i kategorin Salladsslungor här hos oss.

Produktinformation

Klassisk och mycket slitstark salladsslunga med vridhandtag och slitsar i locket så att vatten lätt kan hällas av. .

Se gärna också

Westmark - Salladsslunga Fortuna 5 L Grön -25%

Smidigt kökstillbehör som gör salladen extra god! Westmarks robusta salladsslunga Fortuna slungar din sallad efter sköljning vilket resulterar i en fräsch och frisk sallad på bara några minuter. Den har en enkel snurrning med en pålitlig mekanism och en praktisk hällpip när vattnet ska hällas av. Skålen gör sig alldeles utmärkt för servering och tål naturligtvis maskindisk. Salladsslungan är stabil då den har fyra non-slip stöd i botten så den står stadigt på köksbänken.

Westmark har tillverkat tillförlitliga köksprodukter i över 50 år. Westmark erbjuder ett brett utbud av praktiska och väl genomtänkta köksprodukter för att göra matlagningen och livet i köket enklare.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Knivslipar och slipstenar

Knivslipar och slipstenar från Yaxell

Se alla produkter
Stekpannor

Stekpannor från Le Creuset

Se alla produkter
Skålar

Skålar från Muurla

Se alla produkter
Ljusstakar

Ljusstakar från Kähler Design

Se alla produkter