Afroart - Wood Salladsbetick Olivträ 2 delar

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Salladsbesticken Wood från Afroart är tillverkade av fint olivträ. Dess korta handtag gör dem lämpliga för mindre sallader.

Tillverkade av en liten hantverksgrupp i Kisumu i västra Kenya. Tänk på att diska besticken för hand och att smörja in med olivolja regelbundet, då håller de längre.Afroart grundades 1967 och har sedan starten presenterat hantverk och folkkonst från länder i Afrika, Asien och Latinamerika.

Se gärna också

A World of Craft - Stripe Salladsbetick Olivträ 2 delar

Lägg upp salladen med dessa vackra salladsbestick i vackert olivträ från A World of Craft. Besticken tillverkas av en liten hantverksgrupp i Kisumu i västra Kenya. Skaftet är skönt att hålla i och vackert vitt med smala svarta ränder. Undvik att diska i diskmaskin och kom ihåg att smörja regelbundet med olivolja, så håller de längre. Eftersom besticken är handgjorda har vart och ett sitt egna unika utseende. A World of Craft är ett svenskt företag som grundades 1967 och har sedan starten presenterat hantverk och folkkonst från länder i Afrika, Asien och Latinamerika. Alla A World of Crafts produkter är handgjorda och Fairtrade-tillverkade.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Matleverans24 2024