Afroart - Stripe Salladsbetick Olivträ 2 delar

Jämför produkt Afroart - Stripe Salladsbetick Olivträ 2 delar online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Afroart - Stripe Salladsbetick Olivträ 2 delar i kategorin Salladsbestick här hos oss.

Produktinformation

Lägg upp salladen med dessa vackra salladsbestick i vackert olivträ från Afroart. Besticken tillverkas av en liten hantverksgrupp i Kisumu i västra Kenya.

Skaftet är skönt att hålla i och vackert vitt med smala svarta ränder. Undvik att diska i diskmaskin och kom ihåg att smörja regelbundet med olivolja, så håller de längre.

Eftersom besticken är handgjorda har vart och ett sitt egna unika utseende. Afroart är ett svenskt företag som grundades 1967 och har sedan starten presenterat hantverk och folkkonst från länder i Afrika, Asien och Latinamerika.

Salladsbestick från andra varumärken

Upp till 37% rabatt
Hardanger Bestikk - Maria Salladsset 2 delar

Salladsbestick från Hardanger Bestikk

Utforska allt inom Salladsbestick från Hardanger Bestikk.
Gense - Dorotea Salladsset

Salladsbestick från Gense

Missa inga bra priser på Salladsbestick från Gense.
Upp till 3% rabatt
Eva Solo - Salladstång Rostfri

Salladsbestick från Eva Solo

Missa inga bra priser på Salladsbestick från Eva Solo.
Upp till 25% rabatt
Magnor - Tokyo Gunmetal Salladsbestick 25 cm 2 delar Svart

Salladsbestick från Magnor

Missa inga bra priser på Salladsbestick från Magnor.
Fiskars - Functional Form Salladstång

Salladsbestick från Fiskars

Missa inga bra priser på Salladsbestick från Fiskars.
Upp till 25% rabatt
Modern House - Golden Rose Salladsbestick 2 delar Guld

Salladsbestick från Modern House

Här har vi samlat Salladsbestick från Modern House.

Se gärna också

WMF - Nuova Salladsbestick 30 cm Rostfritt stål

Blanda, plocka upp, servera en fräsch sallad med dessa fina Nuova salladsbestick 30 cm i rostfritt stål från WMF. Att ha ett par salladsbestick underlättar vid serveringen, och som pricken över i är de dessutom väldigt fina. Besticken är utformade så att salladen enkelt kan plockas upp och eventuell överflödig sås kan rinna av - en perfekt portion sallad varje gång. De långa handtagen möjliggör en smidig användning och förhindrar att de åker ner i salladsskålen.

Nouva kollektionen från WMF består av en samling vackra bestick och tänger. Designern Jutta Keil har tagit fram bestick som kan användas till en mängd olika läckerheter och stunder. André Stocker har med sin kreativitet skapat tänger som är perfekta att servera med. Produkterna har en modern, tidlös design som passar till alla sorters dukningar och tillställningar. Samtliga produkter i kollektionen är tillverkade av rostfritt stål, Comargan, som tål att diskas i maskin och som möjliggör att ytan håller sin glans.

WMF Nuova Salladsbestick är ett par rejäla bestick i rostfritt stål som vardera är 30 cm.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Matleverans24 2023