Sidan innehåller annonslänkar

Gefu - Vikbart Rivjärn Rafino

Beställ Gefu - Vikbart Rivjärn Rafino på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Gefu - Vikbart Rivjärn Rafino inom kategorin Rivjärn.

Produktinformation

Praktiskt rivjärn som går att vika på mitten och har två sidor för olika ändamål. .

Se gärna också

Oxo - Oxo Vikbart Rivjärn 23 cm -25%

Det här rivjärnet från Oxo är inte som alla andra, det är nämligen vikbart vilket gör att du kan välja hur det ska användas. Använd rivjärnet stadigt ståendes på köksbänken eller riv råvaran direkt över maten, skålen eller pannan. För att använda det ståendes klickar du enkelt ihop de båda järnen och när du vill arbeta med ett av järnen separat, tar du lika enkelt isär dem. Ett kompakt rivjärn med två olika grovlekar, ett medelgrovt och ett grovt, som du kan riva allt från choklad till lök med.

Rivjärnet står stadigt på alla ytor och ligger bekvämt i handen tack vare det anti-glid klädda underlaget och handtaget. Det medföljer ett skyddande överdrag till respektive rivjärn. Tål diskmaskin.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Torktumlare

Torktumlare från Bosch

Se alla produkter
Serveringsfat

Serveringsfat från PotteryJo

Se alla produkter
Förvaringslådor

Förvaringslådor från Solstickan

Se alla produkter
Mattallrikar

Mattallrikar från Villeroy & Boch

Se alla produkter